Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Online megismerkedtem egy lánnyal, már hónapok óta beszélgetünk és megbeszéltük hogy élőben is találkozunk.
Egy hete azonban nem válaszol, nem tudom elérni, pedig az érdeklődés egymás iránt kölcsönös volt, legalábbis én úgy éreztem. A kommunikációnk se változott azóta nem bántottam meg semmivel és nem tudom mit csinálhattam rosszul. Történt már hasonló veletek?
2022. júl. 7. 20:41
1/9 anonim válasza:
Valoszinu végig másnak adta ki magát mert ha jol latom a szemelyes tali elott tűnt el. Az is lehet ferfi volt női profillal.
2/9 anonim válasza:
persze hogy történt, a nők úgy eltűnnek, mint a fizu hó közepén
3/9 anonim válasza:
Minek beszélgetsz valakivel hónapokig találkozó nélkül? Valószínűleg volt olyan, aki nem csak barátkozott, hanem elvitte előled.
4/9 Kétségbeesve keresem Nórikát válasza:
Vagy férfi volt,vagy talált valakit az életben.
6/9 anonim válasza:
Ugyanez történt velem is, csak a pasi lépett le.
8/9 anonim válasza:
Képbe került neki egy pasi akinek több pénze van, vagy jobban nézz ki.
9/9 anonim válasza:
Napi szinten megtörténik. A sok flegma pitscha nem képes megírni, hogy nem akar semmit már, hogy meggondolta magát vagy valami. Ha ráripakodok, süket kifogásokkal jön, hogy miért nem volt a kezeügyében a teló vagy miért nem lépett be. Aztán bevezettem azt a portfóliótisztító módszert, hogy 2 hét flegma nemválaszolás után ráírok az ilyenekre, hogy "Kell getczhy?" (Nem így, csak itt nem hagyja). Érdekes, negyed órán belül lesz reakció. Töröl, tilt, vagy lebazs és úgy tilt. Én meg hahotázom, mert ezektől úgysem számíthatok már semmire, de milyen érdekes, hogy egyből tudnak cselekedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!