Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, akiket online kikosarazto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiket online kikosaraztok, azokat élőben is elhajtanátok?

Figyelt kérdés

Nyilvánvaló igennek tűnik a válasz, csak azért kérdeztem meg mégis, mert élőben 4-5 leszólított csajból 1 komoly kapcsolatom lett, online viszont az elmúlt 10-15 év alatt többszáz csajjal próbálkoztam sorban egymás után és mindegyik elhajtott 1-2 hetes, hónapos beszélgetést követően.

Kíváncsi lennék, hogy az az 1 komoly kapcsolat csak nagyon nagy szerencse volt-e és hogy valódi kikosarazásnak számít-e az a többszáz online visszautasítás.

Mert ha azok élőben is megtörténtek volna, akkor az gáz. Most vagyok 32, 22 éves korom óta próbálkozok aktívabban ismerkedni, szóval akkor olyan 45-50 éves koromra talán lesz megint valaki...

2022. jún. 25. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan, ha meg az utcán szólítanál le szóba sem állnék veled.
2022. jún. 25. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Mit vársz az online világtól? Személytelen álomvilág, egy tömény hazugság meg egó. Élőben látod a személyt, csak ő van ott, hallod, érzed, fogod a kisugárzását. Ezt online hol teheted meg? Nézegeted a fotókat, akire gerjedsz annak írsz. Majd ő is megnézi a fotód, 1 másodperc alatt elönti hogy vonzódik-e szexuálisan ahhoz amit lát, ha nem, nézi a következőt...1 másodperc és a következőt... 1 másodperc... Szóval ennyi időt kap egy ember, legyen az nő vagy férfi. A másik dolog meg az, hogy ma már rengeteg nő csak szexet akar, arra meg az álompasit várják el.
2022. jún. 25. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha ugyanúgy csak a pofát látom belőle, mikor bepróbálkozik, nyilvánvalóan csak a pofa alapján fogok dönteni, mint mikor jobbra húzok valakit Tinderen...

Ha valaki a kollégám lesz például vagy barátokon keresztül ismerem meg anélkül, hogy rám nyomulna előtte, akkor már több infóm van róla a külsején kívül, így lehet, hogy ha elsőre nem is kifejezetten tetszett, így szerethetővé válik a szememben, akár vonzó is lesz számomra. A kisugárzáson és azon, hogy milyen valaki akkor, amikor nem kezeljük egymást még opciónak, sok múlik.

Mondjuk én azokat is jobbra szoktam húzni, akik első látásra "szódával elmegy" kategória, csak ne taszítson. Pont azért, mert hátha a belsővel együtt el tudja magát adni (általában nem, de volt már rá precedens). De ezt én is út közben tanultam meg.

2022. jún. 25. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:

"Biztosan, ha meg az utcán szólítanál le szóba sem állnék veled."

"Ha ugyanúgy csak a pofát látom belőle, mikor bepróbálkozik, nyilvánvalóan csak a pofa alapján fogok dönteni, mint mikor jobbra húzok valakit Tinderen..."

Szóval ez azt jelenti, hogy én kb ezek alapján ronda lehetek, mint a bűn, az online elutasításaim számából adódóan?

2022. jún. 25. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: az is lehet, hogy átlagos vagy, de nagyon rossz, előnytelen fotót töltesz fel magadról.
2022. jún. 25. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. jún. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.