Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hány nőt szédítetek egyszerre társkeresőn vagy azon kívül?
Figyelt kérdés
Volt egy ugyanilyen kérdés csak nőknek szólva, gondoltam megírom a fordítottját.aug. 21. 11:40
1/14 anonim válasza:
Én a párom nevében tudok írni - amikor mi ismerkedtünk, akkor ő 10 lánnyal beszélgetett, de az első randitól kezdve már nem írt vissza egyiküknek sem és azóta együtt vagyunk (7 és fél hónap).
5/14 A kérdező kommentje:
Én egyszerre 1, legfeljebb 2 lánnyal tudok érdemben ismerkedni. Többre se időm, se energiám nincs. Meg nagyon szétszóródik a figyelmem, a minőségi beszélgetéseket többre tartom.
aug. 21. 11:47
6/14 anonim válasza:
Én tettem fel azt a kérdést.
Egyszer előfordult, hogy kettővel ismerkedtem egyszerre, mivel úgy esett, hogy két matchem is volt. De én nem hülyítettem egyiket sem. Mindegyikkel akartam találkozni. Az egyikkel sikerült is, de ő utána ghostingolt. A másik még hetekig hitegetett, hogy de jó lenne találkozni, csak mindig elfoglalt. Végül aztán "elszólta" magát, hogy szabin lesz egész héten. Én is szabad voltam akkor (céges leállás)... Akkor azt írta, hogy bocsi, de most vannak fontosabb dolgok. 😅
Még egy épkézláb mesét sem tudott kitalálni, ha már kerek-perec nem képes megírni az igazat, hogy nem érdeklem, vagy már megvan a befutó kan.
8/14 anonim válasza:
Fél karomat odaadnám, ha legalább 1 (azaz egy) lenne...
38/F
9/14 anonim válasza:
Sosem tarskeresoztem .. az opyan eroltetett nagyon meg irt dolog.. felvetelizni az iskolakba meg a munkahelyekre szoktak bem pedig parvalasztasnal.
10/14 anonim válasza:
Úgy veszem észre, hogy már tolakodásnak veszik a mai nők a kezdeményezést, úgyhogy senkit nem szédítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!