Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elérhető még mindig a társkeresőn az a nő, aki elméletileg oda van értem?
Lehet, elfelejtette törölni magát, és az mindig mutatja, ha be van kapcsolva a net a telefonján vagy a gépén online van? Nem értek a társkeresőkhöz, de lehet, így működik.
Ha nem ez a helyzet, akkor lehet, más jelentkező is van még, akivel ki akarja próbálni, hogy milyen.
A legrosszabb lehetőség, hogy egy ribi, és csak szórakozik vele, hazudott neked.
Most ezek jutottak eszembe.
Mert átver. Normális nő azonnal leveszi, nem futtatja több jelöltel a körjeit. 1-re koncentrál kizárólag. Ez a nő viszont futtatja a köröket, és szépen ezáltal meg is mutatja, hogy valójában mire is megy.
Érzést ne várj tőle.
2: "Lehet, elfelejtette törölni magát"
De akkor a következő megkeresésnél észre kéne vennie, hogy még aktív pozícióban van. És ha előbb nem, akkor zárolnia kéne magát. (Nem ismerem a rendszert ill. a szakkifejezéseket, de remélem érthető, mikre gondolok.)
A legtöbb társkeresőn egy átlagosan csinos nő egy napon belül kapna újabb megkeresést. Tehát ha a randi után egy nappal még aktív a pozíciója, akkor szimpla beetetés, hogy a kérdezővel neki olyan szipi-szupi jó.
Szerintem egyszerűen csak reálisan gondolkodik.. Volt egy randitok, de lehet, hogy mondjuk a 3.-on kiderül valami, ami nem tetszik neki vagy neked, nem jól alakul valami, és kuka az egész.
Én már csak akkor szoktam törölni magam, ha több hete találkozgatunk a pasival.
6-os, csak akkor nem kéne így beszélnie:
"teljesen oda van értem, milyen szuper pasi vagyok"
Mondja azt, hogy jól érezte magát velem és szívesen találkozna ismét. Egyébként nekem ez utóbbi hitelesebb is lenne, mint az ömlengés első randi után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!