Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

nov. 1. 13:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/131 A kérdező kommentje:

67

Azért mert tájékozatlan vagy a tiktok kapcsán még ne jelents ki hülyeségeket ! Nálunk vicces videó az ha egy kislány durván játszik a macskával. Jelentheted (én is megtettem) és azt fogja vissza jelezni a rendszer hogy nincs szabálysértés.

Az meg hogy te preferálód a macis férfiakat azon most hasra kéne esnünk?

nov. 2. 10:32
 72/131 A kérdező kommentje:

69

Lottóznom kellene! Ezek szerint csináltál ilyet! 🤣

nov. 2. 10:34
 73/131 anonim ***** válasza:
100%

"Nálunk vicces videó az ha egy kislány durván játszik a macskával."

Köszi, hogy elárultad magad, miszerint élvezed az állatkínzást. Lehet jelezni kéne valami állatvédő szervezetnek ezt az ürgét.

nov. 2. 10:35
 74/131 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy csináltam. Sok olyan ember próbálkozott már nálam, aki nem jött be. Sőt, engem is offoltak ki ismerkedésnél, mert nem jöttem be. Life's like that. Sose volt bűntudatom miatta és annak se legyen, aki engem offolt ki.
nov. 2. 10:36
 75/131 A kérdező kommentje:

73

Náluk* mármint a kínaiknál, akiké a TikTok.

Tényleg eszement vagy.

nov. 2. 10:37
 76/131 A kérdező kommentje:

74

Biztos magas a rajtengedélyed. Mi vagy te valami csomagoló vagy postás? Irreális elvárásokkal ? Ki offolt téged? Valami ázsiai modell ?

nov. 2. 10:39
 77/131 anonim ***** válasza:
100%
Kínaiaknál sem divat az állatkínzás. De tuti én vagyok az eszement.
nov. 2. 10:40
 78/131 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos diplomás nő vagyok, se túl szép, se túl csúnya, és tök áltag pasi offolt ki. De hát előfordul. Másnak meg kellettem. Nem is értem miért kéne bárkinek olyannal lennie, aki nem tetszik neki.
nov. 2. 10:42
 79/131 A kérdező kommentje:

77

A piacon veszik a leölt kutyát és macskát. Más kultúra. Szomorú és nem lehet tenni ellene.

78

Dobj egy képet és meglatjuk mire vagy érdemes vagy sem.

nov. 2. 10:45
 80/131 anonim ***** válasza:
100%
Köszi az ajánlatot, de nem küldök képet. A férjemnek bejövök, jól keres, segít a házimunkában, nekem ennyi pont elég :D
nov. 2. 10:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!