Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?
120
Lustaság bajnoka vagy. Nem irigylem a pasidat. Meg a kutyàt se.
A párom szeret főzni és sütni, ezért csinálja ő és milyen jól járunk vele! Én pedig inkább rendet tartok, mert ahhoz nekem van több türelmem.
A kutyáinkat ne sajnáld, aranyéletük van és veled ellentétben mi sose öltünk vagy kínoztunk állatokat...
Ez a kérdés is elment a masszív vita irányába.
Tök felesleges ismeretlenl agyonszidni a másikat sztem. Random emberek akik semmit se tudnak egymásról itt vitáznak a kérdező ízlésén :D
De persze most ez a divat, ha valaki összejön egy 17 éves csajjal, vagy kiöltözteti a kutyáját, vagy esetleg rasszista kommentet írt pár helyre, vagy Iphone helyett 10 éves samsung telefont tart, akkor rommá kell alázni az egész interneten. Mi a faxér kell vele foglalkozni??? :D talán az apja vagy? Mindenki annyira megalázza a másikat neten amennyire csak tudja.. miközben semmi közük hozzá.
Onlinefilmek oldalon is fehér magyarok fel akarják egymást akasztani mer egyikük rasszista kommenteket ír film komment szekcióba (kb mindennapos)🤣🤣🤣 nem nevetséges ez egy kicsit? mi a franc köze van a fehérnek a feketék ügyéhez?!?!?!? Ez is egy példa, hogy mindig bele kell ártanod magad a másik dolgába.. de minek?? majd ha téged támad valaki és terád vonatkozik védekezz oszt ennyi.
Tökmindegy hogy azt se tudod kicsoda.. tök mindegy hogy 100 jó tulajdonsága mellett neki van ez az egy rossz. Meg kell mutatni hogy "én" jobb vagyok igaz? szánalom 🙄
"Fequez én 4 pipás vagyok amúgy. Ki ad hasznosabb válaszokat más kérdések alatt? Ki is az IQ nulla kettőnk közül? 👍"
Ha neked ez jelenti az örömöt, hogy több pipát van itt, akkor csak hajrá. Amúgy hogy is van ez? Ha nem tetszik a komment akkor törlöd? Így nehéz lesz felérnem a szintedre! :D
#126 a kérdező szándékosan provokatív kérdést írt ki. Kérdést, amire válaszolni szoktak. Egy jó tulajdonsága sem ismert és alázza a nőket. Te magad is írtad, ha betamadnak, védekezz.
Elhiszem, hogy a kérdezővel értesz egyet, de ez a kifakadás most itt annyira nem talált be.
És a pontozási rendszer annyira nem érekel, de nem véletlen, hogy neked 2 pipád van... Szóval itt osztod az észt, de valahogy úgy gondolom, hogy a legtöbb valaszod nem az elengedés és elfogadás jegyében íródik ;)
#129 voltam, megint #126-nak írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!