Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

nov. 1. 13:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 anonim ***** válasza:
90%

Már megint te vagy, te lusta pocakos nyomorult, aki a csajt csak rabszolgának hívná fel a lakására, ott nem lakhatna (mosni, főzni, takarítani, leszopni ezt a lúzert), egy fillért nem adna neki, nem venne neki semmit és ki se nyalná évekig. Utána esetleg, ha kedve tartja.

Ja és te vagy az a nyomorult is, aki egy hajléktalan nőt is csak megdugni vitt volna fel magához. Előbb-utóbb tényleg el fogsz valakit rabolni és megerőszakolod. Remélem előtte elkapnak.

nov. 2. 09:51
 62/131 A kérdező kommentje:

61

Nem teljesen. De ha ennyire kutakodsz , találkozom veled.

nov. 2. 10:03
 63/131 anonim ***** válasza:
100%
40 - Sokat elmond, hogy neked a tiktok algoritmusa állatkínzós videókat dob ki. Nekem érdekes módon ázsiai sorozatokat, zenés videókat, retro videókat, kritikákat, animéket, beauty tippeket, cuki tengerimalac farmos videókat, animés influenszereket, állatos vicces videókat, történelmi ismertetőket, horoszkópot dob ki. Tudod miért? Mert ilyeneket nézek. Te meg az állatkínzást. Nagyon nem nőtted ki. A mostani állataidat is tuti kínzod.
nov. 2. 10:05
 64/131 A kérdező kommentje:

63

TikTok probalkozik. Én sok vicces macskas videót megnezek. Ezért megmutatja azt is amit nem kellene de macskas.

Mindenben csak a rosszat keresed hogy hozzám kapcsold. Mi az offoltál egy pocakos hapsit ok nélkül a múltban és most bűntudatod van?

nov. 2. 10:11
 65/131 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne bárkinek bűntudata, hogy offolt egy ronda csávót?
nov. 2. 10:22
 66/131 anonim ***** válasza:
100%

Ha a régi idők miatt vinnyogsz, nagyapám a nagyanyámnak egy csodálatos és elhiheted, hogy az 50-es években méregdrága bundakabátot adott. A nagymamám hatalmas becsben tartotta, a halála előtt biztos akart lenni, hogy valamelyik lány unokája megkapja. A mai napig kifogástalan állapotban van, nagyon gondosan tárolta, mikor már nem tudta hordani a betegsége miatt. (Ja és a papám bár ritkán főzött, de az egész család imádta a főztjeit. Az ő apja és a nővére tanította a nagymamám főzni.)

Apám is felöltöztette anyámat, vitte mindenhová. A házat ő rakta össze, istenien főz és süt.

Ha annyira régi világot akarsz, miért ne akarja minimum olyan férfit, mint amilyenek a felmenőim voltak? (Ráadásul ők igényesek, jól öltözöttek voltak. Nagypapám iszonyatosan adott magára. Apámnak öltöny és nyakkendő gyűjteménye volt. És egyik se konfekció darab, hanem rászabott, mert apám nem magas.)

nov. 2. 10:22
 67/131 anonim ***** válasza:
80%

63 Nem igaz, hogy feldobja. Nekem sose dobott fel. És szerintem egyik közösségi média se dobta fel itt egyik kommentelőnek sem.

Mellé lőttél, én pont az a nő vagyok, aki szereti a maci pasikat. És a maci nem az igénytelen tohonya hájpacnit jelzi.

nov. 2. 10:24
 68/131 A kérdező kommentje:

65

Passz ! Talán mert nem érdemelte meg? Lehet a csaj is ronda volt. Csak a férfi nem a külsőségek alapján választotta.

nov. 2. 10:27
 69/131 anonim ***** válasza:
87%
És? Ha elutasítok valakit, azért mert nem jön be, akkor felőlem lehet a megtestesült Teréz anya is, akkor sem lesz bűntudatom. Max barátok lehetünk, ha annyira jó a személyisége. Ez nem érdem kérdése. Nem bántottam. Csak nem akarok vele kapcsolatot, nem értem ide hogy jön egyáltalán a bűntudat kérdése.
nov. 2. 10:30
 70/131 anonim ***** válasza:
100%
Te 100%-ban megérdemled az offolást. És ne dobálgass privát üzeneteket. Nem nyomozok utánad, nagyon jellegzetesek stilisztikailag a kérdéseid és a válaszaid. Ezért rakja össze több kommentelő is pillanatok alatt, hogy egy és ugyanaz vagy.
nov. 2. 10:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!