Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

ma 13:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
82%

Normális gyerek nem bánt állatokat. Erre nem kifogás a korod, pláne 7-10 évesen, amikor már azért a gyerek tud gondolkozni, érti, hogy mit tesz.

Továbbra is tartom, hogy felejtsd el az ismerkedést, helyette menj el egy pszichológushoz, már láthatóan számtalan mentális és érzelmi trauma terhel téged.

Állítólag szereted az állatokat, de kínoztad őket. Állítólag szereted a nőket, de kihasználnád őket. Egyértelmű a tendencia, egy jó szakember segíteni tud a feloldásában.

ma 17:56
 42/52 anonim ***** válasza:
32%
szerintem az eleve egy red flag ha valaki olyan gyökér szót használ, hogy "red flag"... mekkora divatmajom bohóc már az ilyen? xDDD
ma 18:07
 43/52 A kérdező kommentje:

Nektek az női kihasznalas ha a férfi átlag melós meg nem adonisz. 😀

“Mit képzel az átlag Jóska gci hogy pna kell neki de nem milliomos..”

Orvosra nincs szükség. Nem fizetek senkinek ilyenért.

ma 18:19
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Már kihalt az a világ, amikor a férfi eltartotta a nőt, akinek így nem kellett dolgoznia? Ugyanaz a válasz.
ma 18:21
 45/52 anonim ***** válasza:
57%
Már az a világ is kihalt, amikor a férfiak elmentek a háborúba és nem jöttek vissza.
ma 18:29
 46/52 anonim ***** válasza:
86%
Mert a nők is dolgoznak. Miért nem te főzöl a nőnek ennyi erővel?
ma 19:01
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Előtte meghívtad egy komplett vacsorára egy elegánsabb étterembe? Mert max azután lehet elvárás.
ma 19:34
 48/52 anonim ***** válasza:

A randizás eddig mindig arról szólt, hogy a férfi bizonyított a nőnek. Fizetett kaját, PLUSZ vett ajándékot, PLUSZ udvarias volt, tett egy csomó olyan gesztust amitől a nő kb fejedelemnek érezte magát (ajtó kinyitása, a nő előre engedése, szék kihúzása, a nő cuccainak átvétele, stb)

Manapság már jó sokat fordult a dolog, szóval ha a jelenlegi rendszer nem tetszik, akkor bármi ennél régebbi szokás csak még jobban megsértené a lelkedet.

lol

ma 19:47
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig ez egy normális dolog. És ha minden rendben van akkor következő alkalomra a férfi hívja meg magához a nőt. És max rendelnek oda valami kaját egy jobb étteremből."

Szóval ha nem volt minden rendben, pl. sótlan volt a hús, akkor soha többet nem látom az adott férfit?

És legközelebb a férfi hívja meg a nőt, és rendelnek? A férfi miért nem tud főzni? Jobb éttermek nem nagyon szállítanak házhoz kaját, jobb, ha tudod. Mert a minőségi étteremhez a hangulat, a kiszolgálás is hozzá tartozik. Gyorséttermek visznek házhoz kaját. A mekis vacsora nem túl romantikus.

Manapság már a nők és a férfiak is dolgoznak, nem értem, hogy miért lenne elvárás, hogy a nő főzzön. Aki éhes, főz magának.

A randi meg elvileg egymás megismeréséről szól, nem pedig arról, hogy megetetem, ellátom szexszel a férfit, aztán majd eldönti, hogy akar-e folytatást.

Te így kérsz randit egy nőtől?

-Figyu, holnap felmegyek hozzád vacsira, főzz nekem valami finomat, meg vedd fel a szexi fehérneműd.

Hát, nem csodálom, hogy nem tolonganak nálad a nők.

ma 19:50
 50/52 A kérdező kommentje:

49

(Szóval ha nem volt minden rendben, pl. sótlan volt a hús, akkor soha többet nem látom az adott férfit?)

😀 Én másra gondoltam. Akármelyik félben felmerülhet (az étel sikerességèn kívül) hogy mégse egymást keresik.

(randi meg elvileg egymás megismeréséről szól, nem pedig arról, hogy megetetem, ellátom szexszel a férfit, aztán majd eldönti, hogy akar-e folytatást.)

Ezeket szándékosan viccesen fogalmazva írjátok? Hogy hogy nem azt mondod lecsapolja a gyíkot aztán mindenki megy amerre lát.

ma 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!