Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

ma 13:27
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

6

Nem írtam hogy vacsiról lenne szó. Miért ilyen pénz maniasok itt a nők ezen az oldalon?

ma 13:42
 12/44 A kérdező kommentje:

9

Miről beszélsz? Az hogy elhívna magához ismerkedni, az nem zárja ki hogy előtte én kezdeményeztem. És bejöttem neki valamiért és elhívott. Lehet előtte én meghívtam és sütire a munkahelyi büfében.

ma 13:44
 13/44 anonim ***** válasza:
73%
Ja, szeretnek téged. Az álmodozás ingyen van igazad van.
ma 13:52
 14/44 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem jelenleg is létezik, csak nem az első randin, hanem 3. avagy később. Nekem több kapcsolat is így indult.
ma 13:52
 15/44 A kérdező kommentje:

13

Én ma is dolgozom és az egyik kollegàmmal most nagyon egyetértenél. Mert vitatkoztunk ma.

14

Na ilyet jó olvasni. 🙂

ma 14:02
 16/44 anonim ***** válasza:
84%

Kulcsszavak 🤡

Azt szeretném megkérdezni hogy az orális szexet te adod a vacsiért vagy a szerencsés cseléd meg le is szophat? 🤡

Ilyen randi nincs és nem is volt soha, ez azt jelentené hogy a nő költ és dolgozik egy parazitára. Kapcsolatban van ilyen, több éttermi meghívás után vannak akik ezzel viszonozzák, de vannak akik visszahívással mert nem főznek. Evvan incike. Főzz magadnak és menj prostihoz, más ötletem nincs.

ma 14:03
 17/44 anonim ***** válasza:
76%
Mikor volt ez a szokás?
ma 14:03
 18/44 anonim ***** válasza:
82%
Büfés sütiért cserébe komplett főtt ebéd a lakásán, hogyne😂😂😂 Lecsapsz elé egy szottyadt ischlert a kantinban, ő meg majd kisuvickolja a lakást, bevásárol, megfőz, nyilván😃😃
ma 14:05
 19/44 A kérdező kommentje:

16

Jólvan kellett egy vicc a kulcsszavak közé. Valamelyik kérdésemnél ezen sokan fent akadtak. Mintha olyan nagy elvárás lenne. 🤣

ma 14:10
 20/44 A kérdező kommentje:

18

Miért kéne hirtelen nagyot takarítania? Aki rendszeresen takarít annak mit kellene ilyenkor annyit kèszülnie ? 😒

ma 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!