Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

ma 13:27
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
71%

Igen! Ha már a párom.

Én nekem vannak bizonyos hülyeségeim.

Ezek közé tartozik; a pasit csak akkor engedem be a lakásba, ha már komoly a dolog. Több oka is van: nehezen engedek be bárkit is az életembe, illetve családdal élek.

Én azt gondolom az ismerkedős időszaknak nem feltétlenül a házamban kell történnie. Szépen menjünk el randevúzni, megismerni egymást még mielőtt odáig fajulna, hogy a kis magán életembe beengedem teljesen.

ma 14:36
 22/44 A kérdező kommentje:

21

Értem. Amúgy nekem kizáró ha a nő nem egyedül él. 30 körül már nem tartom élhetőnek a családdal lakást. Én sokáig a szüleimmel éltem és visszatartottak sok dologban. Ma nem az a fóbiás ember lennék ami vagyok.

ma 14:46
 23/44 anonim ***** válasza:
68%
Nekem még csak fordítva volt. A férfi hívott magához és főzött nekem, nem is rosszul. Hozzá is mentem :D
ma 14:50
 24/44 anonim ***** válasza:
72%

"Jólvan kellett egy vicc a kulcsszavak közé. Valamelyik kérdésemnél ezen sokan fent akadtak. Mintha olyan nagy elvárás lenne."

Mert ott leírtad, hogy undorodsz a nyalástól.

A részleteket elhallgatod.

Ki akarna etetni és leszopni egy lusta állatkínzót? Lehet anyád meg a nővéred ezt csinálta, eszméletlen sokat megmagyarázna veled kapcsolatban.

ma 15:09
 25/44 A kérdező kommentje:

24

Nem undorodom. Csak volt rossz tapasztalatom. De függhet a személyi higéniától is.

Nagyon élvezed hogy egy 25 éves rossz gyerekkori cselekedet úgy állítod be mintha állatkínzó lennék. Te semmit rosszat nem csináltál 8 évesen ? Utána egész életemben ezt törlesztettem és sok állatot megmentettem.

ma 15:16
 26/44 anonim ***** válasza:
77%

Rosszat? Biztos kaptam fekete pontot. Állatokat nem kínoztam soha. Szóval rossz és rossz közt is van különbség.

Te velejéig romlott vagy, és a karmától megkapod a büntit. Azért nem lesz soha senkid. Majd magadat leszophatod, ha leadod a beledet.

ma 15:20
 27/44 anonim ***** válasza:
77%
#25 a 16 vagyok, nem az akitől kérdezted. Nem, nem kínoztam állatot soha. És a fiaim sem. Aki állatokat kínoz gyerekként az pszichopata. Az összes gyilkos így kezdte.
ma 15:21
 28/44 A kérdező kommentje:

Az hogy kővel dobaltam egy békàt meg gyíkot az nem kínzás. És amúgy sírtam rögtön utána.

Egy sorozatgyilkos akivel egy lapon emlegettek azok élvezik amit tesznek gyerekként az állatokkal. És nem lesz egy egész életen át tartó bűntudat bennük.

ma 15:33
 29/44 anonim ***** válasza:
70%
"Az hogy kővel dobaltam egy békàt meg gyíkot az nem kínzás." téged kellene megdobálni kővel úgy, hogy ottmaradj. Nagyon unja már mindenki, hogy naponta ideokádsz valamit az ocsmány jellemed bugyrából.
ma 15:47
 30/44 anonim ***** válasza:
90%

Azt megint elhallgatod, hogy a hörcsögöt földhöz vágtad.

Ha okosabb lennél, tudnál manipulálni, de nem vagy az. Most is megemlíted a békát meg a gyíkot, gondolva, tőlük sokan irtóznak, de a cuki höriről kussolsz, mert abban kajak látszik, miféle beteg vagy.

ma 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!