Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kihalt lenne a személyes ismerkedés?
Nem tudom hogy csak én járok-e rossz körökben, de nem voltam fültanúja egyetlen ismerkedős megszólításnak sem az utóbbi nem is tudom már hány évben.
Sokszor hallom a tippet hogy "Szólíts meg csajokat tömegközlekedésen/könyvtárban/utcán/stb", de még sosem láttam ezt korábban sehol a gyakorlatban.
Előfordulhat, hogy csak nekem vannak rossz előfeltételezéseim, de ha valaki leszólít a városban, nekem kapásból az első gondolatom hogy pénzt akar tőlem.
Általában semmi interakció nincs az emberek között ezeken a helyeken, nagy a csönd, ha meg is szólítanék egy lányt, úgy érzem a "szoba" hangulata annyira hűvös, hogy a lány reflexből csak menekülni akarna az interakcióból.
Úgy gondolom az embereknek sokkal több érdeklődési köre és életstílusa van manapság mint korábban valaha. Ha valaki meg is szólítana és szimpatikus is lenne, nem biztos hogy egy két perces small talk után kiderülne a másikról annyi hogy tényleg megfogalmazódjon az érdeklődés és folytatódjon a beszélgetés neten.
Egyetemre járok, kábé fele-fele eloszlásban vannak a srácok és a csajok a karunkon, de semmi jelét nem látom az ismerkedésnek, kapcsolatoknak. Akinek korábbról volt párja annak most is van, akinek nem volt, annak azóta sincs. Nem látni egyetlen kézenfogva sétáló párt, egy nyilvános puszit, semmit.
Mindenki munkaorientált, karriert épít. Ha el is járok szaktársakkal vagy volt osztálytársakkal valahova, mindenki kicsit olyan óvatos, felszínes, nem akar kilógni a sorból, úgyhogy leminimalizálja a személyiségét egy alapértelmezett udvariasságra. A Covid okozta szociális leépülés keze is benne lehet a dologban, nem tudom.
Randi alkalmazásokkal még nincs tapasztalatom, de idővel kicsit úgy érzem mint szükséges rosszt amit lehet hogy érdemes kipróbálni.
Mit gondoltok?
Ti hogyan észlelitek ezeket a dolgokat a mindennapokban?
22/F
A pénzt hajtsd, ne a nőket!
A pénz meg megold mindent is.
Manapság így kell, nem tudtad?
Kár. :/
Igen,sajnos.
Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj. :)
Senkit nem ismerek, aki online találta volna meg a párját, pedig sok embert ismerek.
De igaz, olyat sem sokat, aki első látásra leszólítással kezdte a románcát.
Az élőben ismerkedés nem csak az, hogy odamész random lányokhoz (vaktában lövöldözöl). Én is egyetemista vagyok, 21 éves és nagyon sok párt ismerek, nekem is van párom (1 éve, itt az egyetemen ismertem meg). Pont ennek a rétegnek a legkönnyebb. Rengeteg emberrel találkozunk, kb minden pillanat lehetőség.
És belefér mellette a karrier is, tapasztalat.
Én régebben próbálkoztam ilyennel, de semmi jót nem kaptam a nőktől, szóval meguntam.
De mindegy, mert beülős helyeken se volt jobb az eredmény.
Nagyon magas elvárások vannak a nőknek, és nem is tudják hogyan kell jól kezelni a helyzeteket. Ehelyett megaláznak, otthagynak szó nélkül, és mennek tovább.
Köszi az eddigi válaszokat!
A felesleges oda-visszát légyszi hanyagoljuk.
Idegen nők random leszólítgatása kb egyenlő az online társkereséssel, azaz valódi esélye az átlag feletti kinézetű férfiaknak van. Még ha egyedülálló is a nő, akkor is lesz egy átlagosan kedves, pár szavas beszélgetés, de elérhetőséget nem fogsz kapni, amilyen hamar csak lehet, kimenekül bármely nő egy ilyen szituációból, ezt jól látod.
Átlagos kinézetű férfiaknak eddig is és mostanság is úgy van esélye, ha sűrűn találkozik az adott nővel, és a viselkedése, az egész személye alapján kialakul egy vonzalom. Nem olyan vonzalom, hogy elájul tőle a nő, hanem egy csendes, "végülis tetszik" érzés.
Ennél többre felesleges számítani, és ha mégis több lesz akkor az kellemes meglepetés, ha meg csak ez marad, akkor sem kell a kardjába dőlnie az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!