Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

ma 13:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%

Ingyen vacsival és szexszel kínálom a férfit első randin, majd ő eldöntheti, hogy akar-e folytatást, vagy ennyi elég is volt.

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?

A férfi udvarol a nőnek és nem fordítva. Azt ki is kell érdemelni, hogy beengedjem a lakásomba, az ágyamba.

Mondom ezt úgy, hogy van férjem, és minden nap főzök a családnak, szóval nem vagyok ehhez lusta. De egy randi nem erről szól. Ébredj fel.

ma 16:02
 32/44 A kérdező kommentje:

30

Leejtettem (igaz szándékosan ) de nem földhöz vágtam. Van külömbség! És nem lett baja.

Ezt miért nem írod hozzá? Mert akkor nem tudnàl gonosznak beállítani ? Szerintem ezek a gyerekkori rossz dolgok segíttettek ahhoz hogy később ilyen jól meg legyek az állatokkal. Ha nyernèk a lottón akkor első dolgaim között lenne hogy nyitnék egy macska menhelyet orvosokkal . És minden sérült utcáról behozott állat el lenne látva.

ma 16:14
 33/44 A kérdező kommentje:

31

Pedig ez egy normális dolog. És ha minden rendben van akkor következő alkalomra a férfi hívja meg magához a nőt. És max rendelnek oda valami kaját egy jobb étteremből.

ma 16:16
 34/44 anonim ***** válasza:
74%

"Már kihalt az a világ"

Milyen világ halt ki? Úgy 100 éve vagy korábban, ha egy nő felhívott magához egy férfit (aki nem a férje), az kb a prostituálttal volt egyenértékű.

ma 16:45
 35/44 anonim ***** válasza:
80%

A sorozatgyilkos is állatokkal kezte. Aki állatot kínoz az emberre készül a legtöbb esetben.

Amúgy meg sok sorozatgyilkos bánja tetteit!

Tovabra se válaszoltál hogy mikor volt ez divat?

ma 16:48
 36/44 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, te nem vagy normális. Azonnal menj el egy pszichológushoz. Nem is értem, hogy gyerekként miért nem vittek el a szüleid.
ma 17:26
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Hadd idézzem a nagynénémet (idén ötvenhat éves):

"Sose főzz olyan férfira, aki nem vár vacsorával. Sose elégíts ki olyan férfit, aki téged nem elégít ki előbb. Sose engedd, hogy egy pillanatig is kihasználjon a másik fél."

ma 17:27
 38/44 anonim ***** válasza:
83%

Jelentve, már másodjára panaszkodsz amiatt, hogy senki nem szeretne a pótanyukád lenni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

ma 17:28
 39/44 anonim ***** válasza:
Állatokat dobálni, azaz szándékosan bántalmazni őket, az bizony kínzás. Bizonyos arab országokban ugyanezzel a technikával végeznek ki embereket. Te ennyire retardált vagy?
ma 17:29
 40/44 A kérdező kommentje:

39

7-10 éves voltam. Apu sokszor vert indokolatlanul. Iskolában bántottak. A 2 nővérem kizárt a szobájukból és sose foglalkoztak velem. Anyu volt a legkedvesebb amúgy. És amikor ezt tettem akkor nagyon rossz lelki állapotban lehettem.

Ez olyan mikor nézek TikTokon egy videót és a 6-8 éves kislány durva a vele ott hagyott cicával. És rögtön mérges leszek a kislányra és a szüleire hogy miért hagyjak ezt a gyereknek. Aztán lehet pár év múlva az a kislány is megváltozik vagy rendbe jön a lelkivilàga.

Többször nem írom le a kérdés alatt! A gonosz ember leszarja mit tett. Én azonnal megsírattam azokat az állatokat és ez segített a jellemfejlődésemben az életem során.

ma 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!