Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?
Ingyen vacsival és szexszel kínálom a férfit első randin, majd ő eldöntheti, hogy akar-e folytatást, vagy ennyi elég is volt.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
A férfi udvarol a nőnek és nem fordítva. Azt ki is kell érdemelni, hogy beengedjem a lakásomba, az ágyamba.
Mondom ezt úgy, hogy van férjem, és minden nap főzök a családnak, szóval nem vagyok ehhez lusta. De egy randi nem erről szól. Ébredj fel.
30
Leejtettem (igaz szándékosan ) de nem földhöz vágtam. Van külömbség! És nem lett baja.
Ezt miért nem írod hozzá? Mert akkor nem tudnàl gonosznak beállítani ? Szerintem ezek a gyerekkori rossz dolgok segíttettek ahhoz hogy később ilyen jól meg legyek az állatokkal. Ha nyernèk a lottón akkor első dolgaim között lenne hogy nyitnék egy macska menhelyet orvosokkal . És minden sérült utcáról behozott állat el lenne látva.
31
Pedig ez egy normális dolog. És ha minden rendben van akkor következő alkalomra a férfi hívja meg magához a nőt. És max rendelnek oda valami kaját egy jobb étteremből.
"Már kihalt az a világ"
Milyen világ halt ki? Úgy 100 éve vagy korábban, ha egy nő felhívott magához egy férfit (aki nem a férje), az kb a prostituálttal volt egyenértékű.
A sorozatgyilkos is állatokkal kezte. Aki állatot kínoz az emberre készül a legtöbb esetben.
Amúgy meg sok sorozatgyilkos bánja tetteit!
Tovabra se válaszoltál hogy mikor volt ez divat?
Hadd idézzem a nagynénémet (idén ötvenhat éves):
"Sose főzz olyan férfira, aki nem vár vacsorával. Sose elégíts ki olyan férfit, aki téged nem elégít ki előbb. Sose engedd, hogy egy pillanatig is kihasználjon a másik fél."
Jelentve, már másodjára panaszkodsz amiatt, hogy senki nem szeretne a pótanyukád lenni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
39
7-10 éves voltam. Apu sokszor vert indokolatlanul. Iskolában bántottak. A 2 nővérem kizárt a szobájukból és sose foglalkoztak velem. Anyu volt a legkedvesebb amúgy. És amikor ezt tettem akkor nagyon rossz lelki állapotban lehettem.
Ez olyan mikor nézek TikTokon egy videót és a 6-8 éves kislány durva a vele ott hagyott cicával. És rögtön mérges leszek a kislányra és a szüleire hogy miért hagyjak ezt a gyereknek. Aztán lehet pár év múlva az a kislány is megváltozik vagy rendbe jön a lelkivilàga.
Többször nem írom le a kérdés alatt! A gonosz ember leszarja mit tett. Én azonnal megsírattam azokat az állatokat és ez segített a jellemfejlődésemben az életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!