Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már kihalt az a világ amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kihalt az a világ amikor a randira a nő főzött és meghívta a férfit a lakására?

Figyelt kérdés
És kiszolgálta meg “cselédeskedett” neki hogy jó benyomást keltsen?

nov. 1. 13:27
 111/131 anonim ***** válasza:
100%

Miért, egy nőnek miért kellene jól főznie? A válasz ugyanaz.

Pár példa a saját életemből és párkapcsolatomból: fuvarozni a másikat repülőtérre/-ről, ápolni és rendben tartani mindent, amíg a másik beteg, támogatni a másikat céljaiban; tudod, ilyen alapvető dolgok.

nov. 4. 11:01
 112/131 anonim ***** válasza:
nov. 4. 11:02
 113/131 A kérdező kommentje:

111

Várjunk támogatni? Ugye nem pénzre gondolsz ?

Nincs jogsim meg autóm. Ha lenne persze akkor szívesen vinném a reptérre meg hasonlók.

nov. 4. 11:03
 114/131 anonim ***** válasza:
100%

hát az már nagyon kihalt :DD

jobban tisztelték egymást régen az emberek, nem csak a nő a férfit hanem a férfiak is a nőket.

nov. 4. 11:31
 115/131 anonim ***** válasza:
100%
Nem pénzre gondolok, de nem lep meg, hogy számodra csak a pénz létezik. Baromi szexista vagy, egyébként.
nov. 4. 11:58
 116/131 A kérdező kommentje:

115

Tegyük fel érdekli valami hobbi. Vagy tovább szeretnè képezni magát? Ilyenekben persze támogatnàm. Csinálja amit szeret és hasznos is.

De pénzben nem járulnék hozzá.

nov. 4. 12:08
 117/131 anonim ***** válasza:
87%
Szóval a nő hibája, hogy nem szül gyereket és fogy a népesség. De szerinted ehhez a férfinak semmilyen módon nem kellene hozzájárulnia. Szerintem a nők azért nem akarnak szülni mostanság, mert nincs olyan férfi, akinek lehetne biztonsággal, szülni. Én szerencsére találtam olyan férfit (nem kisfiút, mint te), aki jól keres, tud főzni, házimunka felét kérdés nélkül megcsinálja, érzelmileg támogató, tiszteletteljes. Szerintem egy nőnek sem kellene ennél kevesebbre gyereket szülni.
nov. 4. 12:13
 118/131 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, te annyiban nem járulsz hozzá, hogy főzz egy jó carbonárát. Hidd el, nálad a mérce a nulla alatt van.
nov. 4. 12:16
 119/131 A kérdező kommentje:

118

Pedig az könnyű étel. De ha már így felhozatad! Nem csinálsz nekem ?

nov. 4. 12:41
 120/131 anonim ***** válasza:
72%

Előbb nyalnám fel a kutyám hányását, mintsem neked akár egy szelet kenyeret megkenjek. ;)

Csinálj magadnak, bubi, nekem a párom (aki férfi) szokott sütni és főzni.

nov. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!