Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen visszautasító sok lány?(20f)
Közepesen extrovertált vagyok , leszólítok valakit ha tetszik nekem. Normális "pasinak" tartom magam ,190 magas vagyok , sportos testalkattal, szerintem jó a stílusom is ,viszont az arcom az középszerű. Csomó lány normális velem, és szeretnek ,kedvesek. Viszont vannak lányok akik full fapofával utasítanak el. Szinte a szemembe sem néz, pedig én normálisan kezdeményezek. Mi van ezekkel a lányokkal? Nem is ismernek ,nem tudják ki vagy mi vagyok .Ha ezt csinálják egy relativ jobb csávóval akkor hogyan viszonyulnak egy olyanhoz aki szerencsétlenebb ? Aztán ha megkérdezem hogy mégis miért ,akkor még néha választ sem kapok. Van hogy megvan valakivel a szemkontaktus, szemezünk ,észreveszem hogy néz, aztán ha odamegyek úgy csinál mintha valami királynő lenne. Mit hisznek magukról ezek a lányok, mi az amit ők teljesítettek ami alapján bárkivel is ilyenek lehetnek?
Körülbelül 10ből 7 lány azért normális elsőre, szóval van még remény, csak érdekel hogy ez a kivétel mit gondol magáról.
1
A legtöbb incel kései tini/fiatal felnőtt 25 alatt, ezekben a korosztályokban növekszik a számuk rohamosan.
Semmivel nem tartoznak neked, te csak a saját életedben vagy főszereplő, az övékben még statiszta sem.
Én is fapofával utasítok vissza férfiakat, azért, mert nem szeretem, ha leszólítanak az utcán (vagy bárhol, nem azért megyek oda), meg azért, mert ha kedves velük az ember meg mosolyog, akkor győzködni fognak, mert azt hiszik, van esélyük. Azért is, mert egy kicsi energiát sem akarok fordítani egy interakcióra, amit én nem is akartam.
Akik kedvesebbek, azok sok esetben meg csak félnek határozottak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!