Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik nő évek óta fent van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő évek óta fent van egy társkereső oldalon, az nem is szeretne valójában párkapcsolatot, vagy miért lehet fent ennyi ideig?

Figyelt kérdés
A nőknél sok a jelentkező a társkereső oldalakon, válogatniuk kell, a sok jelentkező egy része viszont megfelelő (legalább átlagos kinézetű, intelligens, kedves). Miért lehet mégis az, hogy egy nő évekig fent van egy ilyen oldalon, és aktívan használja?

okt. 19. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Én csak szexre használom. Ha nem válik be az egyik partner, pl sokat beszélgetünk, de a találkozó napján beijed, akkor keresgélek tovább. Vagy ha nem jó valakivel a szex, vagy az illető csak egyszer jön el, akkor is keresek tovább.
dec. 1. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként tapasztaltam azt, hogy nagyon sok embernek irreális elvárásai vannak, vagy nem elég nyitottak, és ezt egyaránt értem férfiakra és nőkre is. Így aztán soha nem is találnak senkit maguknak. Írok példákat is.

Nem elég nyitottak: nagyon merev szempontjaik vannak, akár egy életkori határban, akár bármi másban. Aki egy valaminek nem felel meg ebből, azzal már eleve szóba sem állnak. Holott lehet, hogy megszeretnék az illetőt, ha csak egy kicsit is megnéznék jobban közelebbről. Aminek viszont esélyt sem adnak. Amikor még kerestem társat interneten, én is írtam férfiaknak (hozzám hasonló kinézetű, átlagos embereknek). Egy férfira azóta is nagyon emlékszem. A bemutatkozása nagyon szimpatikus volt, ezért írtam neki (7 évvel fiatalabb voltam nála.) Élből lepattintott, hogy ő nem ismerkedik "ezzel a korosztállyal". - Persze ez is egy szempont, de attól még nem kellene a kommunikációtól élből elzárkózni. Irónia, hogy ezzel a férfival később városon belül egy munkahelyre kerültem, 8 évvel később. Akkor is egyedül volt még, ugyanúgy keresett neten társat. Szokta is másoknak mesélni, kiket "hajtott el". Bennem azért itt erősen felmerül, hogy hány nő próbálhatott vele szóba állni, akikkel beszélgetni sem volt hajlandó, mert egy kőbe vésett szempontoknak nem feleltek meg? - Biztosan sok. Szerintem ez a férfi így sok potenciális társ jelölttől esett el, mert nem volt hajlandó kicsivel közelebbről megnézni, megismerni őket.

Oké, hogy rengetegen vannak netes társkeresőn, és valahogy szűrni kell, de mellette egy értelmes határon belül nyitottnak is kell lenni. Nem mond el mindent egy emberről egy fotó, vagy egy virtuális bemutatkozás, ennek alapján nem kell rögtön egy beszélgetésre is nemet mondani. Én a férjemet is internetes társkeresőn ismertem meg több, mint 10 éve. Ő írt rám. Rózsaszín pólóban volt a fotón (semmi baj nem volt a külsejével, de nekem akkor nem tetszett a rószaszín férfiakon), és bemutatkozás helyett koncerteket sorolt fel, ahol volt már. Első gondolatom az volt, hogy ez is jó nagy hülye lehet... (fotó + bemutatkozás alapján). De mivel rendben volt a kinézete, és normálisan szólított meg, elkezdtem vele beszélgetni. Kiderült, hogy egy normális, korosztályához képest érett ember van az első benyomásom mögött. Ha nem lettem volna nyitott, akkor elszalasztom a férjemet.

Másik példa: irreális elvárásaik vannak. Értem ez alatt azt, hogy sok ember részt vesz teljesen normális, jó hangulatú találkozókon, ahol nincs semmi gond a másik féllel. Nem taszító a másik, jól elbeszélgetnek, csak nincs rögtön vonzalom. Ezért nem is hajlandók már többször találkozni. Szerintem ezen a ponton is nagyon sokan elcsúsznak. Ha más gond nincs, igen is lehet adni a dolognak minimum 3 találkozót, mert a vonzalom sokszor csak később jön. Én a férjemnél ezt csak a 3-4. találkozó környékén éreztem. Ha leírom őt rögtön egy találkozó után, elestem volna egy nagyon szép kapcsolattól.

Szóval én egyértelműen ebben látom a hibákat. Nem kell élből mindenkit elutasítani, aki azonnal nem vesz le a lábunkról, és az 1. találkozón sem kell eget rengető vonzalmat várni.

dec. 14. 09:01
 13/14 Girlll3 ***** válasza:
100%
12-es ezek nagy igazságok. Sokszor a pasik is ilyenek, mint amit leìrtál.
dec. 27. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Én 7 évig voltam fenn kihagyásokkal. Először is, regeltem, egy ideig toltam, majd nem jött be, mert hülyékkel hozott össze a sors, úgyhogy abbahagytam, de ugye még mindig szingli voltam, ezért visszatértem. Aztán volt olyan, hogy kapcsolatban voltam, de nem tudtam, hogy be lehet állítani, hogy "ne lássanak", tehát inaktiválni a fiókot. Amikor szingliként újra felmentem, akkor láttam, hogy jött egy csomó üzenetem. Később ha összejöttem valakivel, inaktiváltam magam és az appot töröltem csak a telóról. De olyan is volt, hogy elegem lett belőle, gondoltam, hogy soha nem fogom már használni, úgyhogy töröltem a profilomat. De megint felmentem rá, mert máshol nem jött össze az ismerkedés. Olyan is volt, hogy tényleg nem akartam éppen kapcsolatot, mert külföldre költözés előtt álltam, szexet se akartam, de unatkoztam, covid alatt volt ez, úgyhogy beszélgetésre használtam és igen, picit egó növelésre is.

Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy valakinek sok elvárása van és azért van fenn évekig. Lehet, hogy te mindig látod a profilját, de valójában már hatszor törölte magát és ez az újabb regje.

dec. 28. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!