Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő évek óta fent van egy társkereső oldalon, az nem is szeretne valójában párkapcsolatot, vagy miért lehet fent ennyi ideig?
Vagy nem torli magat az oladrol csak az appot a telorol. Igy olyan mintha evekig ott lenne holott lehet h csak osszesen par honapot hasznalta aktivan.
Vagy volt tobb rovidebb kapcsolatkezdemenye, ami nem lett parkapcsolat. Es ezert nem torli magat.
A 3-as nagyon le lett pontozva, de van igazság abban amit mond. Négy barátnőm aktív párkereső évek óta. Kettő már lassan 10 éve, és mindkettő olyan, hogy ezerrel válogat. Bármilyen apró hiba a férfitől akkor már kuka az illető. Az általuk elképzelt idelizált herceg kell nekik. Hiába próbáltuk elmagyarázni nekik, hogy nincs tökéletes ember ők sem tökéletesek. Falra hányt borsó. Az egyiknek 15 éve senkije nem volt, de így sem tudtuk meggyőzni, hogy nincs igaza.
A másik kettő pedig arra használja amire való. Társat keresni. Ha találnak barátot mindig törlik magukat. Aztán szakitás után újra regisztrálnak.
Azért írtam azt, hogy mindig mert eddig ezt tették. Lehet akikkel most vannak ezek a pasik lesznek az igaziak. Nem vagyok jós. Lehet még regisztrálnak újra, de az is lehet nem fognak. Nem tudhatom.
A válogatóságnak is van határa. Mindkét barátnőm aki válogat elmúlt negyven. Lehet te nem érted ahogy írtam. Nem volt fizikai kapcsolatuk senkivel évek óta. Az egyiknek lassan 15 éve. Ez semmiképp nem normális, hogy a tökéletes féefit alarják. Nincs tökéletes ember.
Eleve a társkeresőn nem arra van kitalálva hogy társat keresel a rengeteg beteg agyú nő pszichózisának a kivetülése az összes ilyen oldal, ha itt meglátsz valakit és esetleg az ismerősöd akkor onnantól teljes mértékben ignoráld.
Ezek a helyek egyetlen dologra voltak jók az amúgyis komplett önértékelési zavarban rekedt nők értékrendjét végérvényesen és nagyon durván eltorzította.
de igazándiból valahol ez nem is baj, ezek a betegek jobb ha nem szaporodnak, így is elég elcseszett világ ez, és már a normálisabb emberek sem bírnak családot alapítani
Én 2 évig voltam tag. Mivel kisvárosban lakom, azért nem volt annyi randim. Az elején megnéztem aki korban, lakóhelyben, magasságban hozzám illett. Elolvastam az adatlapot, a bemutatkozást. Szimpi volt pár srác. Írtam nekik, kb. a fele írt vissza. Igen, pedig nő vagyok, ellentétben az itteni sztereotípiákkal, nekem sem írt vissza mindenki.
Azzal a pár sráccal randiztam, nem jött össze egyik sem. Utána már óvatosabb voltam, úgy döntöttem, kicsit hosszasabban levelezzünk. Aztán elég hamar elfogytak azok a jelöltek, akik a közelben laktak. Havonta volt egy-két randim. Aztán volt nekem is olyan, hogy valakivel hónapokig együtt voltunk, akkor nem töröltem magam, de nem nagyon néztem fel. Aztán amikor nem maradtunk együtt, visszatértem megint. 2 év után találkoztam a férjemmel, de el is felejtettem utána törölni magam, de már nem is létezik az oldal. Amúgy látszott az utolsó bejelentkezési dátum, és srácok is voltak olyanok bőven, akik már évek óta fel sem néztek az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!