Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van vagy normális egyáltalán, hogy idősebb pasiként a nagyon fiatal lányok vonzanak?
Mindig mosolygok ezen a sármossá váláson. Igen, így van, DE csak azoknál, akik fiatalon is jól néztek ki, ők ha nem hagyják el magukat, nem növesztenek sörhasat, valóban férfiasabbak, vonzóbbak lesznek úgy 50-ig, utána már kezdődnek a mélyebb ráncok, stb.
Még olyan lehet, hogy valaki fiatalon kevésbé figyelt magára, később lefogy, megcsináltatja a fogait, jobban öltözik.
De aki fiatalon se nézett ki sehogy, nem jó a genetikája, nem figyel magára, abból nem lesz automatikusan jó pasi, mert elmúlt 35, sőőőt...
igen de az fiatalon sem kellett max a kutyának
33-as te nagyon hülye vagy! Mindig is 16-56 évesig odavoltak értem meg vissza a nők. 32 évesen is több tini akart, mint ahánnyal elbírtam. Es szerintem vagyunk egy páran ilyenek. De te egy negatív boszorkány vagy, akinek nem volt gyerekkora!
Nem nyomi naiv kisfiúkat kéne megvezetned, hanem egy igazi férfival családot kellene alapítanod már ebben a korban! Hamar elrepül már az a pár év amíg kisfiúkkal .uziskodsz és lám-lám meddő lettél, nincs tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!