Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van vagy normális egyáltalán, hogy idősebb pasiként a nagyon fiatal lányok vonzanak?

Figyelt kérdés
43 éves férfi vagyok és bizony a 20-as lányok tetszenek, a villamoson buszon is az ilyen nőkhöz megyek oda és próbálok beszélgetni velük, társkeresően is általában a 20 éves lányokat keresem, nyilván nagyon sok a kudarc mert nem ilyen idős pasit szeretnének, de valahogy irántuk vonzódom, az előző barátnőm is 22 éves volt, igaz hogy fél évig tartott a kapcsolat sajnos, de vele éreztem magam legjobban korombeli 40-es nők valahogy nem vonzanak, pedig állítólag nagyon csinos nő is volt akivel lehetett volna valami de hogy nem éreztem benne a fiatalságot frissességet bársonyosságot
okt. 12. 07:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mosolygok ezen a sármossá váláson. Igen, így van, DE csak azoknál, akik fiatalon is jól néztek ki, ők ha nem hagyják el magukat, nem növesztenek sörhasat, valóban férfiasabbak, vonzóbbak lesznek úgy 50-ig, utána már kezdődnek a mélyebb ráncok, stb.

Még olyan lehet, hogy valaki fiatalon kevésbé figyelt magára, később lefogy, megcsináltatja a fogait, jobban öltözik.

De aki fiatalon se nézett ki sehogy, nem jó a genetikája, nem figyel magára, abból nem lesz automatikusan jó pasi, mert elmúlt 35, sőőőt...

okt. 13. 10:23
 32/35 anonim ***** válasza:
66%

igen de az fiatalon sem kellett max a kutyának

okt. 13. 11:27
 33/35 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy sármosak a férfiak 30 felett. xD 32 évesen akkor nem huszonévesekkel ismerkednék ha olyan jó pasik lennének a korombeliek. A legtöbb 30 feletti lerúgott, kopasz, sörhasú, igénytelen, stílusa nincs, b*zisnak tart mindent ami lehet segítene rajta. A kedvencem pedig ezektől a férfiaktól, hogy ők semmit, de az ég világon semmit nem akarnak változtatni magukon, de a nő az legyen tökéletes mellette.
okt. 13. 20:28
 34/35 anonim ***** válasza:

33-as te nagyon hülye vagy! Mindig is 16-56 évesig odavoltak értem meg vissza a nők. 32 évesen is több tini akart, mint ahánnyal elbírtam. Es szerintem vagyunk egy páran ilyenek. De te egy negatív boszorkány vagy, akinek nem volt gyerekkora!

Nem nyomi naiv kisfiúkat kéne megvezetned, hanem egy igazi férfival családot kellene alapítanod már ebben a korban! Hamar elrepül már az a pár év amíg kisfiúkkal .uziskodsz és lám-lám meddő lettél, nincs tovább...

okt. 27. 01:30
 35/35 anonim ***** válasza:
69%
És ki mondta hogy családot és gyereket akarok? :D Tökéletesen elvagyok a jóképű fiatalokkal, nem kell sörhasú, kopasz, lerúgott 30-as, 40-es. Kicsit nézz körbe az utcán milyen igénytelenek a férfiak. Meg tudod ki hiszi el ezt a dumát, hogy te ennyire kellettél mindenkinek... Pff :D
okt. 27. 04:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!