Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen egyáltalán vannak fent normális, átlagos nők?
Most már ott tartok, hogy 20-ból 19 nőt balra húzok.
Valahogy így néznek ki az arányok:
20-ból:
1 db úgy ahogy normálisnak tűnik és tetszik is, de ugye ez még csak a látszat.
1 db normálisnak tűnik, de nem az esetem
2 db normálisnak tűnik, de szépség szempontjából a legalsó fiókból kerültek elő (tipikusan durván elhízott, mangalica fejű nők). Jellemzően ezekkel matchelnék, én, 190 cm, 75 kilóval....
15 db ilyen full szürreális címlaplány, önjelölt fotómodell, az insta fiókját hirdető ribizli. A valóságban negyedannyi nincs belőlük, mint tinderen.
Tudjuk, hogy a tinder algoritmusa erősen torzít ilyen szempontból, mert az ilyen "jó külsejű" férfiakat és nőket tolja előtérbe (hála kedves férfitársaimnak, akik ezekre csorgatják a nyálukat), de döbbenetes, hogy a normális, átlagos, szomszédlány típusú nők teljesen elvesznek köztük.
Felmerül a kérdés, hogy egyáltalán lehet ilyeneket találni tinderen vagy más online társkeresőn?
Szerintem az átlagos, szomszédlány típusú nők nem is regisztrálnának semmilyen társkeresőre. Pont azért, mert olyan a személyiségük.
Egyszerűek, kerülik a feltűnést, szerényebbek, introvertáltak, konzervatív gondolkodásúak, nem magamutogatók, esetleg közösségi oldalakon is csak kép nélkül vannak fent (nem azért, mert rondák). Akik hasonló beállítottságúak azok csak személyesen ismerkednek vagy sehogy (inkább egyedül vannak).
#7 Nem erről van szó. Ha megnézem az ismerőseimet és megnézem az ő Facebook adatlapjukat és az ottani képeket, akkor a kettő jellemzően összhangban szokott lenni. Akit a valóságban is ribizlinek ismerek, az a Facebookon is ribizli, akit normálisnak ismerek, az a Facebookra is visszafogottabb, normálisabb képeket tesz fel. Nem hiszem, hogy valaki, aki komoly kapcsolatot keres, a tinderre bikinis, szörfözős, snowboardozós képeket rakna ki.
#8 Nincs életem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!