Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van vagy normális egyáltalán, hogy idősebb pasiként a nagyon fiatal lányok vonzanak?

Figyelt kérdés
43 éves férfi vagyok és bizony a 20-as lányok tetszenek, a villamoson buszon is az ilyen nőkhöz megyek oda és próbálok beszélgetni velük, társkeresően is általában a 20 éves lányokat keresem, nyilván nagyon sok a kudarc mert nem ilyen idős pasit szeretnének, de valahogy irántuk vonzódom, az előző barátnőm is 22 éves volt, igaz hogy fél évig tartott a kapcsolat sajnos, de vele éreztem magam legjobban korombeli 40-es nők valahogy nem vonzanak, pedig állítólag nagyon csinos nő is volt akivel lehetett volna valami de hogy nem éreztem benne a fiatalságot frissességet bársonyosságot
okt. 12. 07:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

20#

Igen

okt. 12. 10:02
 22/35 anonim ***** válasza:
20%
Valahol azért normális, hogy inkább egy szép friss fiatal lány tetszik mint a félig már öregek.
okt. 12. 10:16
 23/35 A kérdező kommentje:
22. Amúgy szerintem is, de látod itt ezt valamiért nem nagyon értik meg...
okt. 12. 10:20
 24/35 anonim ***** válasza:
33%
Figyu bébi, én is jobban szeretem a feszes, fiatal pasasokat, mint a korodbeli ráncos, plöttyedt testű, löttyedő fszú nagyapámra emlékeztető kanokat.
okt. 12. 12:44
 25/35 anonim ***** válasza:
48%

24-es!

És ezt miért kell olyan stílusban kommunikálni mint ahogy a borsodi szegregátumban a cigányk.rvák szoktak?

okt. 12. 13:03
 26/35 anonim ***** válasza:
90%

Én is ilyen apakomplexusos csaj voltam. 20 évesen 38 éves párom vokt és együtt voltunk 5 évig. Utólag, most, hogy anni vagyok mint ő volt akkor, már azért látom, miért volt velem.

Normális dolgozó pasas volt, nem volt perverz meg semmi, de nem nőtt fel agyban a felelősséghez. Nem tudott mit kezdeni egy 30-as magabiztos nővel, aki családot akar, aki nem néz fel rá csak azért mer x éves és biztos tapasztalt. Mai napig nem házasodott meg, mert most is a 20-as korosztály kellene neki 50+osan, aki nem "cseszegeti" a mindennapi felnőtt dolgokkal, aki mellett nem kell felnőni. Szerintem az ilyen férfiaknál ez tudat alatt erről szól, nem is a külsőről. Egy formálható"kislány" kell, aki körberajongja őket és aki alattuk van úgymond a hierarchiában anyagilag, döntésképességben stb.

okt. 12. 14:14
 27/35 anonim ***** válasza:
18%

Mert a fiatal, 20-on éves nők a vonzóak, ők még egészségesek, fiatalok. A 30-35 évesek már lejtmenetben vannak, pszichésen is sok problémás közöttük (hercegnő-szindróma), elhíznak, igénytelenek lesznek, ilyennel meg mit kezdjen egy férfi?

Ellentétben velük, a férfiak a korral kezdenek sármosodni.

okt. 12. 14:21
 28/35 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon savanyú a szőlő, az itt ítélkező vénasszonyoknak LOL Egyébként teljesen természetes hogy a fiatal szép nőkhöz vonzodsz...Hajrá hajrá!!!
okt. 12. 17:19
 29/35 anonim ***** válasza:
8%

Ne tegyünk úgy mintha másnak nem tetszenének a 20, 20-onéves lányok...

Fiatalok szépek...és már nagykorúak amúgy is.

Mintha nem lenne kismillió ilyen kapcsolat a világon...ne legyünk már álszentek.

okt. 13. 08:54
 30/35 anonim ***** válasza:
83%

Úgy jellemzik itt a nőket, mintha nekik megállna, nem számítana az idő...

Ha annyira futna a szekér, nem itt menne a nyáladzás.

Sármosabbak meg nem lesztek, max némelyikőtöknek lesz több pénze, ami lehet előny, de ettől nem váltok jobb pasivá.

Főleg, ha előtte se volt valami fényes a helyzet.

okt. 13. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!