Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feladtad a társkeresést, miért döntöttél így, és az azóta eltelt időben hogy érzed magad, hogy tudod lefoglalni magad?
Egyedül nevelem a gyerekem. Elég régóta vagyok egyedül és azt hiszem már elfelejtettem milyen egy jó kapcsolatban lenni. Kiráz a hideg ha arra gondolok be engedjek egy férfit az életünkben.Kiábrándultam ebből az egész szerelem dologból,nincs se türelmem se kedvem,energiám meg időm se ezekre a felesleges körökre h kiderüljön nem müködik. Ha lenne alkalmas jelölt,ha nincs gyereke szerezte sajátot. Én meg nem akarok több gyereket. Ha van gyereke akkor elég neki a sajátja. Maradtak akik abszolút nem jönnek be,vagy problémásak. Hagyjuk inkább.
Nem teszem ki sem magam sem a gyerekem annak h be engedek vkit az életünkbe akit megkedvel esetleg ő is,és aztán meg volt nincs.
Néha nagyon magányosnak érzem magam pedig,de jobb egyedül. Szarul érezni magam egyedül is tudom nem kell ahoz kapcsolat.
A szex persze hiányzik azért. Jelenleg egy barátság extrákkal kapcsolatban vagyok,de se ő de én nem akar többet. De már ezt se fogom sokáig fenntartani,nem azért mert többet képzelek a dologba ami. Hanem mert egyszerüen úgy érzem elég volt.
"Ha feladtad a társkeresést"
Utoljára a 20-as éveim közepén társkeresőztem, akkor futott a csajozás, pasizás pont hu oldal, ami inkább fórum volt és jókat beszélgettünk ott.
Azért nyomultam ott srácként, mert bulizni nem jártam.
Most meg már jól elvagyok egyedül így 50 körül, legalább nem kell senkihez alkalmazkodnom.
"Jön magától, persze. A jól kinézőknek és(/vagy) szerencséseknek."
Én még csak jól sem nézek ki, mert az alig 170 centimhez majdnem 100 kiló vagyok, mégis lenne nő jelölt több is 35 és 60 között, de mindegyiknek férje van, vagy élettársa, tehát nyilván szeretőnek kellenék. Közben szeretek is egy velem egy korú asszonyt, dehát neki is férje van, nem is akarja elhagyni, úgyhogy bukó.
Érzelmek nélkül meg nem akarok semmit, előbb megvárom, hogy ez elmúljon.
20. Ez Marhaság.
Kérdező. Furcsa módon, én akkor találtam párra végül, amikor lényegében feladtam, hagytam az egészet a francba több sikertelen randi/ próbálkozás után.
Ez idő alatt nyilván éltem az életem, tanultam, dolgoztam éppen, a hobbijaimmal foglalkoztam, kutyáztam:)
Csak annak köszönhetem a szerencsémet, hogy lustaságból nem töröltem le magam a netes társkeresőről, amin addig próbálkoztam több hónapja. Viszont miután eldöntöttem hogy feladom, be sem léptem.
2 hónappal később írt rám egy kedves idegen.😀 Ismerkedés, randi, kapcsolat, eljegyzés, összeköltözés, majd házasság lett belőle.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!