Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én (26F) szűzként képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én (26F) szűzként képes lennék elköteleződni, annak ellenére, hogy eléggé perverz beálítottságú vagyok, akkor miért nem találok szűz nőt ugyanilyen hozzállással?

Figyelt kérdés

okt. 10. 11:08
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Komolyan nektek a Fideszben lenne a helyetek ezzel a stílussal.. Szerintem meg pont a sokathasznált emberkéknél van baj, mert túl sokat képzelnek magukról pedig csak "fanyalodásról" volt/van szó, nem valódi érzelmeken alapuló szexualitásról. Semmivel sem különb az, aki a társadalmi nyomás hatására korán veszíti el, mint aki önszántából, de sokkal később. Fordítva is igaz!
okt. 24. 17:11
 42/50 anonim ***** válasza:
75%
És a kérdésemre ezúttal sem érkezett válasz. Én várok :D :D
okt. 24. 17:13
 43/50 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk továbbra sem tiszta, hogy mivel "elmebetegebbek" az én "szövegeim" annál, mint amit ti nyomtok itt folyamatosan, a legkisebb önkritika nélkül. Én sohasem állítottam, hogy amit írok az csak úgy lehet, de a ti válaszaitokról süt az együgyű megmondóember attitűd.
okt. 24. 17:16
 44/50 A kérdező kommentje:
Tedd fel provátban, hogy konkrétan mire vagy kíváncsi, mert én minden olyasmire válaszoltam, ami nem lenne egyértelmű az eddigekből.
okt. 24. 17:17
 45/50 anonim ***** válasza:
71%
Ha befejezted a válaszolók szidalmazását, elárulod, hogy ha a tapasztalatok és vélemények nem feleltek meg, milyen választ szerettél volna? Buksisimit, hogy ne aggódj, neked is jut majd szűz nő? Esetleg telefonszámot hozzá?
okt. 24. 17:18
 46/50 A kérdező kommentje:

Áhh, szóval én szidkozódok és még véletlenül sem ti, érdekes...

Válaszold meg akkor magadnak, te úgy is jobban tudod!

okt. 24. 17:20
 47/50 anonim ***** válasza:
16%
Te tetted fel a kérdést tesó. Sajnálom hogy nem tetszettek a válaszok. De ne aggódj, a jobb kezed még biztosan szűz, vele ellehetsz életed végéig.
okt. 24. 17:25
 48/50 anonim ***** válasza:
0%
Aztmondja társadalmi nyomás miatt vesztik el a szűzességüket ideje korán. Nem is azmiatt mert a hormonok tombolnak bennük. A világot hibáztatod, h neked nem jött össze egy nő se 28 évesen. Feladhatod a szűzvadászatot, mert senki nem tartogatja neked.
okt. 25. 10:37
 49/50 A kérdező kommentje:
Inkább a szánalmas válaszaitok olvasását és az arra való reakciót adom fel, de végleg. Mondjuk az érdekelne miért mindig engem találnak meg (személyesen is) az legidiótább földbuta emberkék... talán, mert rengeteg van belőlük..
okt. 25. 15:58
 50/50 anonim ***** válasza:
46%
De te vagy a főhülye ;)
okt. 28. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!