Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én (26F) szűzként képes lennék elköteleződni, annak ellenére, hogy eléggé perverz beálítottságú vagyok, akkor miért nem találok szűz nőt ugyanilyen hozzállással?
31, ez nincs így. Az aszexualitás vonzalom hiányt jelent, a libidóhoz semmi köze. Bennem az életben nem tomboltak hormonok, és nem vagyok aszex.
Igazából amíg nem ismersz minden szüzet, csak az elképzelésedet írod le. Ez nem tény, ezt ne felejtsük el.
Ott az igazság, többet nem is érdemes hozzátenni:
"Igazából amíg nem ismersz minden szüzet, csak az elképzelésedet írod le. Ez nem tény, ezt ne felejtsük el."
Mondjuk az itteni válaszolók ezt úgysem ismerik el, inkább időt és energiát nem sajnálva jönnek újra és újra ugyanazon VÉLEMÉNYÜKET (tényként tálalva) előadni, csak épp mindig egy kicsit más formában. Ez időpocsékolás és sztresszlevezetés, na meg az EGO menyilvánulása általi visszaigazolás keresése, SZERINTEM.
Évek óta nyomod ugyanazt a hülyeséget, ignorálva a válaszokat, ráadásul hazug is vagy. Ha 2021-ben 25 éves voltál, akkor most nem 26 vagy, hanem 28. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Azért marhára nem mindegy, hogy 16 vagy közel 30 évesen tart itt valaki. Egy alakuló személyiségű kamasznál ok, egy felnőtt, lassan középkorú férfinél meg komoly baj van a toronyban.
Milyen terápia (kinek ártok ezzel én)? Milyen válaszok?
Itt csak arrogáns gyűlölködő hozzászólások vannak, mint a legtöbb szubjektív kérdés alatt. Ráadásul még most olyat is rám akarsz fogni, amit nem én csináltam. Persze az EGO mindig, mindenkinél, mindent jobban tud. Érdekes módon én még senki kérdése alá nem írtam sértő választ. Ha úgy éreztem releváns lehet, akkor leírtam kultúráltan a véleményem és/vagy tapasztalatom, ha pedig ezzel valaki nem ért egyet azt is el tudom fogadni. Értelmes emberek tudnak vitatkozni, az "állatok" erőszakosan, egyre nagyobb hangot adva véleményüknek próbálják uralni a kommunikációt, figyelmen kívül hagyva a másik felet. Az ilyen alakoknál nem is csoda, hogy a szex csak egy egyszerű dolog, amit bárhol, bárkivel, bármikor csinálni lehet/kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!