Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én (26F) szűzként képes lennék elköteleződni, annak ellenére, hogy eléggé perverz beálítottságú vagyok, akkor miért nem találok szűz nőt ugyanilyen hozzállással?
Ha szűz nőt keresel az ebben a korban eléggé ritka, ha igen lehet hogy a nő nem vágyik a szexre esetleg erősen vallásos és amiatt nem volt kapcsolata.
Biztos van ilyen, de nem hiszem hogy az ilyen nő keres kapcsolatot.
Az az idő amikor a szüzesség a nász éjszaka alatt szűnt meg már rég elmúlt
23, ez azért jó módszer. Aki megfogalmaz kritikát, annak önmagával van a baja, szóval veled minden fasza.
Lehet jobban kéne (kellett volna eddig) mások véleményére adni, és most nem tartanál itt.
Te nem érted. Te kérdezted és ezek a személyes tapasztalatok. Ha tudod mi a helyzet akkor miért itt tetted fel ezt a kérdést?
A volt párom lánya 14.5 évesen ment nőgyógyászati vizsgálatra. A doki meglepődött hogy még szűz.
Ebből vonj le valamilyen következtetést ha 25 év körüli szűz nőt keresel.
Én ismerek 30 feletti szűz nőt. Egyik (szerintem) aszex, ő boldognak tűnik, mindig mosolyog, pozitív, és tök jó vele beszélgetni, a másik meg akkor is lefagy, ha boltban férfi a pénztáros.
Ettől függetlenül meg kell látnod magadban a hibát, különben nem jutsz sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!