Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én (26F) szűzként képes lennék elköteleződni, annak ellenére, hogy eléggé perverz beálítottságú vagyok, akkor miért nem találok szűz nőt ugyanilyen hozzállással?
Az a baj, hogy azt sem tudod, hogy képes lennél elköteleződni, és azt sem, hogy perverz vagy-e.
Nekem van 2 nőismerősöm, akik 30 felett szüzek, szerintem aszexuálisok, mert nem nyígnak meg szenvednek emiatt, tök jól elvannak.
Szerintem jobban tudom ki vagyok, mint ti... De nektek nyilván kritizálni kell, miközben semmi köze a válaszotoknak a kérdéshez. Csak feltételezgettek ezerféle dolgot rólam, hogy legyen miről csámcsogni itt. Ehelyett valami értelmesebbet is csinálhatnátok...
A kérdés marha egyszerű, de mégis ki és vissza van fordítva az egész ellenem.
Egyébként vonz a szexuális érintetenség és kész, ugye mivel én is szűz vagyok ezért nem várok el olyat, amit ne tudnék én is nyújtani. Perverzebb hozzáálást meg azért emelem ki, mert egy prűd nővel nem tudnék és nem is akarnék semmit kezdeni.
Kérdező, a nyitó kérdésedben totál sötét hülyének állítottad be magad, most meg kikéred magadnak a teljesen lecsapott magas labdát?
26 éves szűz perverz, édes jó istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!