Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit kéne kamuznia annak, aki az alacsony keresete miatt nem képes párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Mivelhogy a sokan rendszeresen fel vannak háborodva ezen, ezt nem lehet megmondani. Nyilván senki nem szeret lecseszve lenne, szóval kéne valami jó szöveg, amit legalább veszekedés nélkűl elfogadnak az emberek.

okt. 8. 07:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
46%
Az egyetlen helyes válasz az, hogy semmi közöd hozzá, nem tartozik rád. Nem értem, hogy miért kellene hazudozni. Lehet, hogy azért nincs nőd, mert nem vagy egy egyenes ember?
okt. 8. 07:48
 12/46 A kérdező kommentje:
8. Ronda csoró autó, nem tudok nagyon hobbikra járni, mert nem futja rá, lakásosom sosem lesz, mert komolyabb hitelt se adnak a bankok, szülőktől nem számíthatok semmire….. de persze magyarázd csak, hogy nem a pénzen múlik.
okt. 8. 07:49
 13/46 anonim ***** válasza:
57%

Még mindig azt mondom, hogy nem a pénzen múlik. Rajtad múlik.

Ronda? Legyél ápolt, nekem az is elég. Csóró autó? Haha, a páromnak még jogosítványa sincs, mégis vele vagyok 6 éve.

A pénzre is csak két megoldás jut eszedbe, a hitel meg a szülők. Hogy te magad tegyél érte, az eszedbe se jut. Lehet tanulni, képezni magad, hogy értékes legyél a munkaerőpiacon, és aztán lehet normális pénzt is keresni.

okt. 8. 07:55
 14/46 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ne kamuzz, ezzel is motiválod magad, hogy cselekedj.
okt. 8. 07:56
 15/46 anonim ***** válasza:
25%
Azt, hogy sokat keres. Úgy talán összejöhet egy-két numera, mielőtt kiderül az igazság.
okt. 8. 07:56
 16/46 anonim ***** válasza:
46%
A másik meg, hogy ha ennyire nincs pénzem, akkor nem tartok autót. Mindjárt telik majd hobbira.
okt. 8. 07:59
 17/46 anonim ***** válasza:
36%
Munka mellett tanulj tovább. Mikor képzettebb leszel akkor kereshetsz jobban fizető állást. Ha nem cselekszel akkor ne nyavajogj hogy csóró vagy .
okt. 8. 08:03
 18/46 A kérdező kommentje:
16. Elve dolgozni se jutok be a városba, ha nincsen autom, a másik meg az, hogy hobbi is csak ott van, mármint olyan ami társasági is.
okt. 8. 08:14
 19/46 A kérdező kommentje:

13. “ Rajtad múlik.” nyilván! 😒

De egy tanfolyam jó esetben nem két hét, meg az árát is meg kell keresni.

okt. 8. 08:15
 20/46 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy allergiás vagy az ösztrogénre.
okt. 8. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!