Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, voltatok már valaha hosszabb-rövidebb ideig párkapcsolatban 170 centinél alacsonyabb pasival?

1#
Ha sikerül valamikor találkoznom egy olyan nővel, aki a 165 centimmel együtt is képes vonzódni hozzám, akkor ígérem, hogy rögtön abbahagyom. :)
Addig viszont napirenden tartom a témát.
Érdekes a szavazatok állása, jelen állás szerint (még) vezetnek az igenek.
Nekem ez furcsa: kérdésre minden nő azt mondja, hogy nekik a magas pasik jobban tetszenek az alacsonyaknál.

Igen. Tele volt kisebbrendűségi komplexusokkal amiket rajtam vezetett le engem kritizált, degradált, véleményezett le, nem vehetek fel szoknyát kivágott felsőket, bő cucvokban kellett járnom mint vmi hip hop-os pasinak,ne sminkeljek etc, az én hátamon akart magának önbizalmat hogy én sz.r vagyok, én .rbanc vagyok ha én nő vagyok és vonzó más pasiknak is, és persze házicsicska is legyek.
4 év után intettem be.
4#
Szerintem így korrekt.
Eddigi élettapasztalataim alapján valószínűbbnek tartom, hogy még sokáig boldogítalak titeket itt a fórumon...
7#
Tehát az alacsony pasi rossz, komplexusos, nem vonzó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!