Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz úgy valaha párkapcsolatom ha soha nincs amiről beszéljek és félek az intimitástól?
Kinek mi a normális.
Kedves 2-es
A birka az te vagy. Ennyi erővel akkor leszólhatnálak én is mert neked is más a normális és az elfogadott. Ha valaki nem olyan mint te az már egy idióta barom?
A párommal évekkel ezelőtt az első randin már egymásnak estünk. És? Nekem megfelelt neki is. Azóta is együtt vagyunk de nyílván birka vagyok....
Azért 26 éves FELNŐTT FÉRFIKÉNT két hónap után nem csak bohóckodni kéne.
Én a legtöbb párommal fél év után összeköltöutünk, ahogy most a vőlegényemmel is. És nem azon agyaltunk, hogy két hónap után szexeljünk-e...Nem tinik vagyunk basszus.
"Amikor filmet nézek rohadtul kellemetlenul érzem magam csók/vallomásos jeleneteknél, rendesen összeszorul a gyomrom.."
Szakemberrel kellene ezt előbb kibogozni benned, addig sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!