Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan rusnya nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan rusnya nő, aki a csúnyasága miatt nem szexel, vagy azért néha még neki is csurran-cseppen valami?

Figyelt kérdés
okt. 6. 13:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

29: Úgy tűnik, itt már nem ment át a lényeg. Nem írtam, hogy így ismerkednék, és szerintem más sem teszi. De ha 0 nyitottságot mutatnak az ember irányába, akkor így nézne ki a folyamat, ha olyan h*lye lenne, hogy ennek ellenére mégis megpróbálná. Vagy azt sem tudod elképzelni, mivel a saját bőrödön még nem tapasztaltad, hogy milyen, amikor nem nyitottak rád? Amikor még köszönni is csak az és ő is csak akkor hajlandó, akinek és amikor végképp elkerülhetetlen? Neked nem mond semmit az, hogy hiába vagy te nyitott, ha a másik oldal le sem sz*r? Hogy kezdesz úgy beszélgetést, hogy rád sem néznek meg arrébb mennek/ülnek? Nyilván sehogy nem tennéd ebben az esetben, csak neked ez ismeretlen jelenség, ezért "110%-ig biztos vagy benne", hogy ilyen nincs.

Összefoglalom egyszerűbben: mindenhez KÉT fél kell. Te alapnak veszed, hogy ehhez adott a másik is, illetve részéről a nyitottság és a szándék. Hát nem. Ronda nőnél nem.

okt. 8. 07:00
 32/35 anonim ***** válasza:
Vagy amikor próbálkoznál, nyilván nem "durr bele a közepébe" módon, hanem messzebbről indítod, kb. valami small talkkal, és válaszként 1-2 szavakat, tőmondatokat kapsz, de azokat is úgy, hogy ha nem vagy autista, azonnal lejön, hogy itt lezáró és elzárkózó szándék van, nem pedig nyitottság a folytatásra. Más szituációkban is csak akkor, arról és annyit beszélnek veled, amikor, amiről és amennyit nagyon muszáj, 0 nyitottság bármilyen "továbbvitelre", eltérésre a tárgytól stb. Ez a csúf nők (és férfiak) valósága, ami számodra mintha ismeretlen lenne.
okt. 8. 07:16
 33/35 anonim ***** válasza:

Gondolkozok, hogy látok-e ilyen elutasítást emberek között amilyenről te beszélsz...

Tényleg, elképzelésem sincs. Én talán eltudom képzelni, hogy bele lehet olyanba szaladni aki nem szívesen beszélget, nem ilyen típus ezért nem folytatja tovább a dolgot.

De hogy csak és kizárólag ezzel találkoztál volna, ez tényleg elképzelhetetlen nekem. Nagyon sok ember (90%ban férfiak) között dolgozom. Szívesen beszélgetnek a nőkkel, nem csak a szépekkel. És a kifejezetten idegesítő emberrel is van mindig legalább 1 valaki aki szívesen beszélget pár mondatot.

Vagy az elképzelésed túlzó, nem olyan reakciót vársz, amilyet elképzelsz ezért úgy veszed a másik nem kíváncsi rád vagy pedig 2 rossz tapasztalatból beszélsz...

okt. 8. 08:28
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem olyan reakciót kapsz, amilyet vársz*
okt. 8. 08:32
 35/35 anonim ***** válasza:

28: Ajánlom figyelmedbe az alábbi kérdés alatt a 18. hsz.-t a privik kapcsán. Egyébként nem volt áradat szerencsére, vagy eltűntek innen a khm... "fura" alakok, vagy végiggondolták, hogy mi mindent árulna el róluk, ha rárepülnének egy ilyen nőre.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

3 polccal magasabbról szemezgetni inkább a férfiak szokása. Például egy hozzám hasonló - tehát vékony, a férfi átlagnál picivel magasabb (elvileg én is annak minősülök a női mezőnyben), de legalábbis 170 cm, nem helyes fejű, ezt leszámítva rendben lévő, káros szenvedélyektől és függőségektől mentes, nem teljesen agyhalott vagy autisztikus, nem is komolyan kattos, max. depresszív stb. - férfi engem le sem sz*r, inkább megcélozza a Palvin Barbit már erősen közelítő szintet. Az a vicc, hogy többnyire össze is jön neki. Van ugyanis bőven olyan nő, azaz a kínálat nem gyenge, cserébe férfiból Magyarországon már eleve az is nagy szám, amelyik nem törpe és nem tokás-csöcsös-hasas, szóval egy magamfajta, csak férfiban igen jó esélyekkel indul.

Nekem meg ugye így, hogy nőként nem sikerült szép arcúnak születnem, kb. a legalja "a szintem". Hiába, hogy elvileg nem, a gyakorlat mégis ezt mutatja. Onnan van rám kereslet. Vagyis már csak volt, most már 30+, láthatóan öregedve azoknak sem érem el az ingerküszöbét.

okt. 8. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!