Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rusnya nő, aki a csúnyasága miatt nem szexel, vagy azért néha még neki is csurran-cseppen valami?
"Ugyan már az egész 14.es válasz olyan, mintha egy "női incel" írna."
Aztaaa, micsoda felismerés, örvendetes, hogy átment az info... Igen, szoktam is magamra femcelként hivatkozni.
A többit inkább nem kommentálom, gondold végig a dolgokat még egyszer, csak ezúttal logikusan. Segítek, hogy kb. honnan indítsd a gondolatmenetet: úgy elég nehéz bármilyen interakcióba kerülni, ha rád sem néznek, átnéznek rajtad, mint az ablaküvegen. Mondjuk nem tudom, lehet, te úgy szoktál, hogy látod, hogy le sem sz*rnak, akár kerülnek is, 0 nyitottságot mutatnak irányodba, de te akkor is, csak azért is belemászol az arcukba erőszakosan nyomulni... Ezt egy jobb nő akár meg is teheti (bár nem javasolt, illetve ő nem is szorul rá), egy ocsmányság ilyennel viszont nem próbálkozhat. Hadd ne kelljen már magyarázni, hogy miért nem.
20as kommentemben linkeltem hogy milyen nő talált magának férjet
Marpedig attól fixen nem vagy csúnyább
Az már lehetetlen
Az a nő túlsúlyos, ami meglátszik a fején, meg itt épp h*lye az arckifejezése, haja is zsírosnak tűnik. Nyilván nem ebben az állapotában szedte össze a férjét. Félve, halkan teszem hozzá: kíváncsi lennék mind a férj, mind a házasság "minőségére"...
Max. arra jó példa, hogy ezt az ábrázatot tényleg lehet javítgatni. Ha lefogyna, szemüvegét eldobná, már egészen más lenne. A haja kérdéses, elég rossznak tűnik a szerkezete/minősége, nem biztos, hogy bármi jobb kihozható belőle. Nyilván a smink nem említendő, azt úgyis le kell mosni. Még a fogait lehetne rendezgetni. Na de akinél ilyenek nincsenek, és úgy ronda? Az nem igazán járható út, hogy porrá zúzzuk, aztán újra (csak másképp) összerakjuk az arcot...
Tehát tényleg azt akarod mondani, hogy csúnyább vagy ennél a nőnél?
XDD
És még le is vezeted, hogy mi benne a csúnya hát igen így működik az élet pontosan a csúnya dolgoktól lesz valaki csúnya. Azt hogy te állsz levezeted, az nem fog változtatni a tényen. Pontosan azért linkeltem őt, mert ez már tényleg a legalja.
Kedves femcel!
Te legalább megtapasztalod milyen a min. 10/8-as szintet el nem érő
férfiak élete. Amúgy hány privát szerelmes levelet kaptál a mai hisztid után?:))) Na látod, még mindig nagyságrendekkel kedvezőbb helyzetben vagy, mint egy átlagos férfi!
Olyan ronda nő meg nem létezik, aki ne jutna szexhez, vagy akár komoly kapcsolathoz, ha akarja (még szellemi/ testi fogyatékkal is). Persze ilyenkor nem lehet önmagánál három polccal magasabbról válogatni, mint egy gyenge középszintet megütő csajnak.
"de te akkor is, csak azért is belemászol az arcukba erőszakosan nyomulni... Ezt egy jobb nő akár meg is teheti (bár nem javasolt, illetve ő nem is szorul rá)"
Igen, igazából erről beszélek... Neked az egész nézeteddel van baj, nem feltétlen a külsőddel, ebbe 110% biztos vagyok.
Miről beszélsz? Nem kell férfiak arcába masznod, ha te így ismerkedsz, mitől kellenél nekik?
Mondom ismerkedj, légy nyitott te is a férfiakra, nem mondd ez neked semmit?
Egy beszélgetést elkezdeni, ha neked arcodba mászás akkor barataid hogyan lettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!