Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan rusnya nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan rusnya nő, aki a csúnyasága miatt nem szexel, vagy azért néha még neki is csurran-cseppen valami?

Figyelt kérdés
okt. 6. 13:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#4 végem rajtad. Ahogyan előadtad nagyon vicces, de nyilván a helyzeted nem az.
okt. 7. 15:51
 22/35 anonim ***** válasza:

"Ugyan már az egész 14.es válasz olyan, mintha egy "női incel" írna."

Aztaaa, micsoda felismerés, örvendetes, hogy átment az info... Igen, szoktam is magamra femcelként hivatkozni.

A többit inkább nem kommentálom, gondold végig a dolgokat még egyszer, csak ezúttal logikusan. Segítek, hogy kb. honnan indítsd a gondolatmenetet: úgy elég nehéz bármilyen interakcióba kerülni, ha rád sem néznek, átnéznek rajtad, mint az ablaküvegen. Mondjuk nem tudom, lehet, te úgy szoktál, hogy látod, hogy le sem sz*rnak, akár kerülnek is, 0 nyitottságot mutatnak irányodba, de te akkor is, csak azért is belemászol az arcukba erőszakosan nyomulni... Ezt egy jobb nő akár meg is teheti (bár nem javasolt, illetve ő nem is szorul rá), egy ocsmányság ilyennel viszont nem próbálkozhat. Hadd ne kelljen már magyarázni, hogy miért nem.

okt. 7. 18:05
 23/35 anonim ***** válasza:

20as kommentemben linkeltem hogy milyen nő talált magának férjet

Marpedig attól fixen nem vagy csúnyább

Az már lehetetlen

okt. 7. 18:11
 24/35 anonim ***** válasza:

Az a nő túlsúlyos, ami meglátszik a fején, meg itt épp h*lye az arckifejezése, haja is zsírosnak tűnik. Nyilván nem ebben az állapotában szedte össze a férjét. Félve, halkan teszem hozzá: kíváncsi lennék mind a férj, mind a házasság "minőségére"...

Max. arra jó példa, hogy ezt az ábrázatot tényleg lehet javítgatni. Ha lefogyna, szemüvegét eldobná, már egészen más lenne. A haja kérdéses, elég rossznak tűnik a szerkezete/minősége, nem biztos, hogy bármi jobb kihozható belőle. Nyilván a smink nem említendő, azt úgyis le kell mosni. Még a fogait lehetne rendezgetni. Na de akinél ilyenek nincsenek, és úgy ronda? Az nem igazán járható út, hogy porrá zúzzuk, aztán újra (csak másképp) összerakjuk az arcot...

okt. 7. 18:25
 25/35 anonim ***** válasza:

Tehát tényleg azt akarod mondani, hogy csúnyább vagy ennél a nőnél?

XDD

És még le is vezeted, hogy mi benne a csúnya hát igen így működik az élet pontosan a csúnya dolgoktól lesz valaki csúnya. Azt hogy te állsz levezeted, az nem fog változtatni a tényen. Pontosan azért linkeltem őt, mert ez már tényleg a legalja.

okt. 7. 18:28
 26/35 anonim ***** válasza:
Ha szerinted ez a legalja, akkor elég szűk lehet a látóköröd. Ő elsősorban túlsúlyos, de alapvetően nem a legrosszabb alapanyag. Én csúnyább vagyok, igen. A túl soványból most már aránylag normál tartományba került a súlyom (58 kg, 170 cm), de nekem pl. a fejemen ez semmit nem segített. Gáz az az alapanyag, a csontozat, a vonások stb.
okt. 7. 18:50
 27/35 anonim ***** válasza:
Hát most már nagyon megnéznélek de tényleg xd
okt. 7. 19:29
 28/35 anonim ***** válasza:

Kedves femcel!

Te legalább megtapasztalod milyen a min. 10/8-as szintet el nem érő

férfiak élete. Amúgy hány privát szerelmes levelet kaptál a mai hisztid után?:))) Na látod, még mindig nagyságrendekkel kedvezőbb helyzetben vagy, mint egy átlagos férfi!

Olyan ronda nő meg nem létezik, aki ne jutna szexhez, vagy akár komoly kapcsolathoz, ha akarja (még szellemi/ testi fogyatékkal is). Persze ilyenkor nem lehet önmagánál három polccal magasabbról válogatni, mint egy gyenge középszintet megütő csajnak.

okt. 7. 21:07
 29/35 anonim ***** válasza:

"de te akkor is, csak azért is belemászol az arcukba erőszakosan nyomulni... Ezt egy jobb nő akár meg is teheti (bár nem javasolt, illetve ő nem is szorul rá)"

Igen, igazából erről beszélek... Neked az egész nézeteddel van baj, nem feltétlen a külsőddel, ebbe 110% biztos vagyok.

Miről beszélsz? Nem kell férfiak arcába masznod, ha te így ismerkedsz, mitől kellenél nekik?

Mondom ismerkedj, légy nyitott te is a férfiakra, nem mondd ez neked semmit?

Egy beszélgetést elkezdeni, ha neked arcodba mászás akkor barataid hogyan lettek?

okt. 7. 22:01
 30/35 anonim ***** válasza:
Szivesen segítenék ilyen nőknek egy jó punci nyalással ;)
okt. 7. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!