Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan rusnya nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan rusnya nő, aki a csúnyasága miatt nem szexel, vagy azért néha még neki is csurran-cseppen valami?

Figyelt kérdés
okt. 6. 13:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

9 akkor meg orulj magadnak, szerencsés vagy

Mint olyan nő, akit már többször megfogdostak buliban, fesztiválon, “baráti” társaságban, örök trauma ez, orulj neki hogy neked nem kell ezt átélned

okt. 7. 03:59
 12/35 anonim ***** válasza:

10: Mégis mi? Más nők panaszai, beszámolói vagy a saját tapasztalataim?

11: Empátia 5*! Ennyi erővel én meg mondhatnám, hogy örülj neki, hogy veled legalább foglalkoznak/tak...

Mindkettő probléma. Az is, amiről te (is) írsz, de az egész életen át lesz*rtság, nőként értéktelennek minősültség is. Csak utóbbit kevesebben érzik át, egy-két magamfajta szerencsétlen nyomoroncot leszámítva senki nem tapasztalja, nem is értik, hogy "ilyen vaaan? hogy lehet?" (lásd itt is pl. a 10. hsz.).

okt. 7. 09:24
 13/35 anonim ***** válasza:

12 empátia?

Hat a szexuális zaklatáshoz semmi nem hasonlítható…. És szomorú hogy csúnya nőnek kell lenni ahhoz hogy ez ne történjen meg veled

El sem tudom képzelni hogy milyen jó lehet ha soha senki még csak a derekadhoz sem ért hozza

okt. 7. 09:38
 14/35 anonim ***** válasza:

13: Ugyanakkor valószínűleg azt sem tudod elképzelni, milyen "jó" lehet egy életen át kényszerszinglin, b*szatlan apácaként sínylődni. Erről ennyit. Hadd ne fogalmazzak még primitívebben, nyersebben.

Nyilván 70 évesen már nem fáj, de kamaszkortól aktív éveid végéig eléggé.

Ismétlem: mindkettő probléma. Csak az egyik nincs komolyan véve.

okt. 7. 09:45
 15/35 anonim ***** válasza:

Én az átlagnál csinosabb vagyok, mégis egyedül régóta

És nem is lesz már soha párom

Többek között az undor miatt amit érzek a sok fogdosas miatt.

Volt aki az utcán simította meg a karom. A belemet ki tudnám hányni a mai napig.

A szigeten fenék megfogas, odajonnek, elkezdenek mellettem táncolni mint vmi kretén állat. Ezt akarod?

okt. 7. 09:50
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
15: Nyilván nem ezt akarom én sem, és senki sem. DE nem is a másik végletet! Épeszű ember nem két rossz közül akarja az egyiket, és nem fog örülni neki (vagy magának), illetve szerencsésnek érezni magát, ha mégis csak az jut neki. De ennek megértése ugye ott kezdődik, hogy belátjuk és elismerjük, a két említett dolog közül nem csak az egyik rossz...
okt. 7. 10:00
 17/35 anonim ***** válasza:

Csakhogy ezeket a fogdosasokat nem lehet kivédeni…

Illetve lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen és szupermodelleket soha semmilyen fogdosas nem ért.., bár kétlem…

okt. 7. 13:02
 18/35 anonim ***** válasza:

Ugyan már az egész 14.es válasz olyan, mintha egy "női incel" írna.

Én nem tudom azt elhinni, hogy egy nő ne tudná (ha akarná) annyit fejleszteni magát, hogy valakit érdekeljen. Ez kizárt dolognak tartom amikor 120 kilós, lusta semmirekellő nőknek is akad férfi.

Csak kicsit nyitottnak kellene lenni, de akkora bezártság van a fejedben, még a gondolatot se hagyod felmerülni, hogy esetleg ismerkedned kéne, ne adj isten bármivel próbálkozni. Vagy a külsőd/belsőd felturbózásán vagy elkezdeni nyitni férfiak felé.

okt. 7. 14:53
 19/35 anonim ***** válasza:

Teszem hozzá engem is inkább csinos nőnek tartanak, de azért az nem fordult elő velem se, hogy savanyú fejjel várok a vonatra vagy iszom a pultnál, és oda jönnének hozzám férfiak.

Nem. Elkezdek velük ismerkedni, barátkozni és kapnak az alkalmon, ha tetszem nekik.

okt. 7. 14:55
 20/35 anonim ***** válasza:

[link]

Témába vág

Ennek a nőnek VAN férje

okt. 7. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!