Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért arrogánsak, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért arrogánsak, mert érzik, hogy ők vannak nyerőpozícióban?

Figyelt kérdés
Vagyis nem mindegyikük, de nagyrészük. A médiában is most ezt nyomják állandóan, hogy a nőknek nincs szüksége férfiakra és lehet látni hogy milyen magas lóról beszélnek sokszor és egyből rámondják valakire, hogy lúzer vagy incel. Az is feltűnő, hogy olyan magabiztosan csinálnak mindent, vásárolnak azzal a tudattal, hogy nekik mindenből a legjobb jár. De amúgy igazuk van, amíg ők kedvükre válogathatnak, hogy kivel szexelnek, a férfiak jelentős része örül, ha bármi csurran-cseppen.

okt. 4. 10:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
Mert sok a tapló. Önvédelem van már.
okt. 4. 13:52
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
Én férfiként ugyanúgy megválogatom, hogy kivel jövök össze, és kivel nem. Azzal is együtt tudok élni, hogy nők millióinak nincs rám szüksége. Ha pedig egy nő magas lóról beszél velem, akkor haladok tovább, nem foglalkozom vele. Legyen már valamennyi önbecsülése az embernek.
okt. 4. 14:17
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
16 én önszántamból vagyok egyedül, te meg azért, mert senki se visel el. Ezen gondolkozz.
okt. 4. 14:30
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
23: Nekem semmin nem kell gondolkodnom, mert én nem vagyok egyedül. Ennyit rólad, meg az önszántamból dumáddal. Jó szórakozást a kamu profiljaiddal, meg a képzeletbeli barátaiddal, troll.
okt. 4. 15:54
 25/26 anonim ***** válasza:
71%

19. Inkább példamutatással tudnád a lányaidat ösztönözni, mert a szavak nem használnak mindig. Szóval hiába mondod nekik, hogy ne úgy csinálják, ahogy te, meg kell nekik mutatnod.

Ez olyan, mint amikor a dohányos szülők, cigivel a szájukban mondják a gyereknek, hogy ne dohányozzon.

okt. 4. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
25# 19 vagyok. Elválni nem fogok több okból sem. A férjem volt az első kapcsolatom, 22 éve együtt vagyunk pedig 40 évesek sem vagyunk és mint mondtam, jó ember. Van bennem egy olyan, hogy ha anno jó volt nekem így x évig, most már ez van, nem fogok ezen lovagolni ha amúgy jól megvagyunk, megnevettet, szeretjük egymást, szereti a gyerekeket. Engem még úgy neveltek, hogy szégyen ha egy nő nem bír el mindennel, ha nem ragyog a ház, nincs megfőzve (persze főállás mellett), hogy szégyen belefáradni, panaszkodni. Sokáig nem is éreztem át, hogy ez így nem oké, kb a harmadik gyereknél lettem rottyon miután visszamentem dolgozni és rám maradt ugyanúgy a háztartás és a gyerekek meg a kert. Én már nem fogok válni, majd ha megnőnek mind, könnyebb lesz újra. Tudom, hogy ők másképp fogják csinálni, már most látom. Nekem sem fogadnak szót sokszor, 100 felé menekülnek ha valamit csinálni kell, hogy ők nem fognak egy férfit kiszolgálni, az marhabiztos 😄
okt. 4. 18:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!