Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért arrogánsak, mert érzik, hogy ők vannak nyerőpozícióban?
Valahogy szabályozni kell a föld lakosságának létszámát, ez is egy módja.
Anno azt hitték, ez internet segít a társkeresésben.
Ehhez képest arra lett jó, hogy fúrja egymást a két nem.
Azért az arrogancia meg a magabiztosság, ill. azt hogy ismerem a saját értékeimet között van némi különbség. Nem szoktam nyilvánosan alázgatni meg csúnya szavakkal illetni másokat, de azért egy buta p...a lennék, ha nem látnám azt, hogy van olyan ember, aki nincs egy szinten velem, és a saját életemet rontanám el azzal, ha vele jönnék össze (pl. naplopó munkanélküli, anyját kihasználó, társaságban viselkedni nem tudó, igénytelen stb.). És az tényleg igaz, hogy egy mai nőnek NINCS SZÜKSÉGE vmi akármilyen férfira, csak azért, hogy legyen, pont ezért tudok válogatni, és nem az első jöttmenttel összejönni, aki odaböfögi, hogy tetsző'... sőt, még normális férfi is van, akivel nem jönnék össze, mert nem passzolunk egymáshoz (voltam ilyen randin, esélyt is adtam neki, de... nem... nem fogom a saját sorsomat elrontani és a saját időmet pazarolni vele, amikor egy közös érdeklődési kör nincs és idegesít személyiségre csak mert neki baromira bejön a külsőm). Pont ezért voltam 5 évig egyedülálló, még csak szex sem volt... és nem bántam meg, hogy vártam. Fejlesztettem magamon, önismeretet tanultam... és találtam olyat, akivel megéri - és még mielőtt elkezdené vki, nem gazdag és nem ő a fiatal kiadása Brad Pittnek. De nekem ő az, aki megfelel.
Azt meg a hajamra kenhetem, hogy tudnék bárkivel dugni, mert én nem vagyok az a típus. Nekem a jó szexhez kellenek az érzelmek. Így nagyon "ki vagyok segítve" azzal, hogy van 100 jelentkező, aki szívesen belém ürítene. És ilyenkor nem tud érdekelni az, hogy a férfiak meg szexközpontúak és ez mennyire fontos nekik. Te sem örülnék annak, ha kapnál 100 kartonnal az általad leggyűlöltebb ételből, csak azért, mert vki azt szereti, főleg annak nem, ha érzelmi zsarolással megpróbálnák a szomszédok lenyomni a torkodon.
A vásárlás - a legjobbat semmiből sem tudom megvenni, mert nem telik rá. Viszont vannak dolgok, amikből igenis megéri a minőségibbet venni... inkább spórolok akkor, de nem veszek temuról okostelefont, hanem bemegyek a Samsung boltba vagy a mobilszolgáltatóm boltjába, és ott veszek egy új, márkás telefont, pl. Vagy rendszeres sportoláshoz nem a nem ergonomikusan kialakított papundekli kínai cipőt. Nem gondolom, hogy emiatt az lenne az illendő, hogy szégyenkezzem vagy jámbor '50-es évekből szakadt nő módjára hüppögnöm kéne, hogy hát ezt én nem is érdemlem meg, amikor minden forintjáért megdolgoztam.
Egyrészt az USA média minket nem érdekel, a magyar médiában ilyet biztosan nem hallani.
Másrészt én már felvetettem ezen az oldalon, hogy a közösségi médiának, társkeresőknek mennie kellene, de a sok világtalan el sem tudta volna képzelni az életét nélküle, pedig ott van a WhatsApp, Viber stb. Messengerhez Facebook sem kell. Pedig szerintem nagyon jót tenne ha ezeket egyszer csak elkaszálnánk és soha nem jönnének vissza, mert tök felesleges. A nemek közti háború 10 év alatt valszeg megszűnne, de legalábbis visszaállna a 90-es évek, 2000-es évek elejei állapotába. Amennyiben akkoriban volt Magyarországon ilyesmi.
A nőknél kicsit más a dolog, míg egy férfi élvezi a szexet, nőként az esetek túlnyomó többségében te nem, mert baromira nem figyelnek rád se érdekli őket neked mi jó, elmennek és vége. Tehát szexre se keresünk férfit. Rossz kapcsolatban nyilván rosszabb lenni, mint egyedül. Egyedül mi sokat nyerünk, nincs rossz szex, nincs stressz, senkire nem kell főzni-mosni-takarítani, mint egy anyuka se stresszelni megcsalnak-e.
Tehát nőként az egyedülléttel sokkal többet nyersz addig, amíg nem találsz valakit akivel mindketten úgy érzitek, hogy jobbá teszitek egymás életét. És ilyet irdatlan nehéz találni mindenkinek.
Férfiként ezt máshogy élik meg, ott már-már görcsösen szexcentrikus a kép, addig meg vannak amíg valakivel van szex még ha érzelem nem is és hát a szexhez kell a nő.
Ezért is van az, hogy a nő sokkal jobban elvan egyedül, míg a férfi nem és ezért is mondják a nők, hogy nem KELL a férfi. Mert nem kell, jó párt találni egy desszert, a cseresznye a hab tetején, egy plusz az életben.
És ezért válogatnak a nők. Nem mert akármilyen arányban vannak a népességben szerinted, hanem mert sok férfi ront az életünkön se nem ad hozzá, szexre meg értelmetlen keresni.
Valószínűleg, azért.
Volt egy villámkapcsolatom egy csajjal, aki saját szavaival "teltkarcsú" volt. Én voltam a 7. pasija. Utánam volt 8. is, sőt, ahogy látom a Facebook-on már megvan a 9. is.
Ha egy molett nőnek ennyire jól megy a pasizás, akkor egy insta modell miből válogathat?
Persze, hogy kialakult az arrogancia egy bizonyos formája, mivel az esetek kb. 90%-ában tulajdonképpen semmit sem kell tenniük egy pasiért. Azért, mert önmagában léteznek, már potenciális partnernek számítanak másoknak.
Még valami: NEM állítom, hogy minden nő arrogáns.
Tehát a #7-es kommentem a nők egy jelentős részére vonatkozik, de nem midenkire.
Már nagyon régen át kellett volna nevezni ezt a kategóriát Felnőtt párkapcsolatokról Incel Agysorvasztásra.
Se felnőttekről, se párkapcsolatokról nincs itt szó. Eleve az incelség kizárja mindkettőt egyből.
7: Meg amúgy ez nem csak a nőket, a férfiakat is minősíti, hogy bármit megtesz, csak legyen suni. Nekem soha életemben egyetlen egy férfi sem mutatott be egy nőt sem, azt is azért, mert hát nehogy már más lyukhoz jusson érted. Nagyon gáz, hogy nincsen sem összetartás, sem valami mérce a nőkkel szemben a férfiak 90%-nak.
A nőkhöz még annyit hozzátennék, hogy én egyszer ismerkedtem egy 100+ kövér csajjal, akit egyáltalán nem mondanák vonzónak, mégis voltak még neki is randijai vágod. Mondjuk azok olyanok is voltak, sajnálom is azokat a nőket, akik rondák és max a nagyon selejt figyel fel rájuk, de hogy férfiakkal mindenhol minden mennyiségben lehet ismerkedni abból nagyon elegem van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!