Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért arrogánsak, mert érzik, hogy ők vannak nyerőpozícióban?
Az a csaj azért nem volt 100+, és egy nőhöz képest magas is volt (kb. 172 cm) szóval rajta azért eloszlott a súly valamennyire. Tehát végső soron tényleg jogos volt a teltkarcsú kifejezés. De na, nem volt vékony, hanem molett volt, és ez a súly egy 22 éves fiatal nő esetében szerintem nem elfogadható. Akkor elfogadtam, a jelleme miatt, de most már nem fogadnám el.
Egyébként meg vannak, akiknek bejönnek a molett nők, szóval nem feltétlenül választották őt azért, mert nem akadt más.
Társkeresési problémák a kategória, tehát jó helyre írta.
A te agyadon már nincs nagyon mit sorvasztani, különben ha nem érdekel egy kérdés tovébb görgetnél.
A sértődött incelek összedobják mind a tizenöt darab agysejtjüket, hogy megfejtsék a rejtélyes nőket című sorozat ötvenezredik része :DD
Nem unalmas egyáltalán, tényleg :D
Mondjuk valóban nincs szükség a férfiakra. Életképtelen lúzer a legtöbb, mint valami nagyra nőtt kanos kisbaba. Önellátásra képtelenek, egy dugható anyuka kell nekik.
Alkalmazkodni kell hozzájuk, mivel ők képtelenek kicsit is igazodni a másikhoz. Új vallásod is lesz; a kanos kiababa anyja az isten. Minden szava szent, és sérthetetlen.
Ha tegyük fel gyereket is vállaltok, akkor megy a kanos babuci rosszlányozni, és amikor meg lesz a gyerek nagy ívben lefossa majd azt is.
Ha otthon marad a nő a gyerekkel, akkor "ingyenélő g3nyó" lesz a neve, ha dolgozna, akkor meg nincs aki vigyázzon a gyerekre..
Csak ilyen kapcsolatokat látok, vagy cifrábbakat..28 év alatt egyetlen ellenpéldával találkoztam csak.
Nekem pl ezért nem is kell pasi. Nem akarom lenyomorítani magam.
"médiában is most ezt nyomják állandóan, hogy a nőknek nincs szüksége férfiakra és lehet látni hogy milyen magas lóról beszélnek"
Egyáltalán nem látok ilyeneket Incel Pisti.
Én bevallom, régimódi konzervatív mintára most 38 évesen én még beálltam a sorba anno. Mosok, főzök, takarítok, menedzselem a gyerekeket szinte segítség nélkül. Persze, mellette teljes munkaidőben dolgozom és többet is keresek mint a férjem kb 150 ezerrel. Mostanra látom, mekkora ömszivatás, ma már nem így csinálnám és a lányaimat is arra ösztönzöm, hogy ne álljanak be ebbe a sorba. Változik a világ, változunk mi nők, a férfiaknak lépést kell tartani és beletörődni, hogy nem minden a"nődóga" és hogy nem engedhetnek meg bármit egy nővel szemben.
Az én férjem jó ember, nincsenek káros szenvedélyei, nőügyei, nem bánt sem szavakkal, se sehogy. Viszont egy nagyra nőtt gyerek, ha házimnukáról vagy bármi intéznivalóról van szó vagy arról, hogy tanulni kell a gyerekekkel, kaját csinálni nekik vagy bármi. Mostani fejemmel nem mentem volna férjhez, vagy hát nem ilyen felállásban, az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!