Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél előfordul, hogy akarnak kefélni és nincs kivel?
Aki tudja tárgyként kezelni a másik ember testét, és egy senkiházi gciputtyony szintjére süllyeszteni egy egyéjszakás során, annak el kell keserítselek, de párkapcsolatban sem lesz valójában értelmes szexuális kultúrája.
Maximum hízeleg az elején, de az álarc lejön róla egy idő után a párkapcsolatban is. Lehet, hogy több év.
De mennyi meg mennyi olyan sztori van, hogy egy idő után elmaradozik a másiknak a kényeztetése, az előjáték, mindenféle módon romlik a szex minősége. Hát ezért (is).
Aki normális, rendelkezik minimális empátiával, az nem tesz különbséget ember és ember között az alapján, hogy neki éppen mi az érdeke (akár érzelmi érdeke), és nem tudja egy lecsulázott kőnek tekinteni a másik ember testét, akivel épp szexuálisan érintkezett.
Akkor se, ha akkor látja utoljára, és akkor se, ha nem köti hozzá túl nagy érzelem. Mert felfogja, hogy az egy másik érző lény, akivel éppen valamilyen oknál fogva intim módon együtt van.
Ezért nem szerencsés az egész alapfeltevés. Olyan "férfitól", aki ilyen különbséget tesz, semmi jóra nem számíthatsz kapcsolatban.
Regisztráltam egy társkereső oldalra kép és bemutatkozó szöveg nélkül.
Özönlenek a levelek, nem is értem miért.
40 éves vagyok, 25-60 éves korig irkálnak hogy találkozzunk, adjak telefonszámot stb.
54
Nekem aligha...és nő vagyok. (Gyárilag)
Nálam még nem volt ilyen, bár ez az ösztön sem volt.
A férjemet szeretem, vele vagyok…..
"Aki tudja tárgyként kezelni a másik ember testét, és egy senkiházi gciputtyony szintjére süllyeszteni egy egyéjszakás során, annak el kell keserítselek, de párkapcsolatban sem lesz valójában értelmes szexuális kultúrája."
Ez bizonyára így van, csak még az ismerkedés fázisában szakítok vele, és nem jutunk el az ágyig. Ha egyéjszakás kalandba keveredsz valakivel, nem nagyon lehet róla megtudni semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!