Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél előfordul, hogy akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél előfordul, hogy akarnak kefélni és nincs kivel?

Figyelt kérdés
Én naivan úgy képzelem el, hogy ha egy nőnek kedve van a szexhez, akkor elég felmenni társkeresőre, pár cuki képet fellőni és már özönlenek is a jelentkezők. Szóval nincs más hátra, mint hátradőlni és szemezgetni a jelöltek közt. Vagy akár elmenni buliba és ott felcsípni valakit pár csábító mosollyal. Ez nem tűnik annyira nehéznek.

okt. 3. 14:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
79%

"Szeretkezés. A kefélés ilyen proli, koszos képet fest."

Ez a kifejezés nem igazán illik rá az alkalmilag összeszedett szexre.

okt. 3. 20:21
 42/61 anonim ***** válasza:
92%
39: Férfiban is van ám hozzád hasonló és nem csak a jó pasik és a kopasz, fogatlan kocsmatöltelékek léteznek. A nők 10 százaléka szép és kimondottan szexi, a többiek átlagosak és van egy újabb 10 százalék, akik átlag alattiak. De ők is általában az igénytelenség miatt azok.
okt. 3. 20:30
 43/61 anonim ***** válasza:
88%
Nem is kell alkalmilag "összeszedett" (🤮) szex.
okt. 3. 20:35
 44/61 anonim ***** válasza:
81%

Azt elfelejtitek, hogy a szex a nőnek egy elég kiszolgáltatott helyzet. Én biztos nem feküdnék össze a netről holmi vadidegennel, még a végén az lesz, hogy akar valami extrémet, nemet mondok, és megerőszakol.

Volt egyébként egyéjszakás kalandom, de ahogy korábban mások is írták, nem volt valami nagy élmény. A férfiak, ha nem szerelmesek, csak szexre használnak egy nőt, akkor kicsit sem érdekli őket, hogy a nőnek is jó legyen. Akkor meg már inkább maszturbálok.

okt. 3. 21:16
 45/61 anonim ***** válasza:
93%

" A férfiak, ha nem szerelmesek, csak szexre használnak egy nőt, akkor kicsit sem érdekli őket, hogy a nőnek is jó legyen. "

Már megint az általánosítás.

Sz.ar, 0 empátiával rendelkező férfiakkal voltál.

Nemcsak a férfiak, hanem az emberek nagy része ilyen egyébként.

Az én élvezetemet is lesz.arta a nők nagyobbik része, akikkel egyéjszakásom volt.

okt. 3. 21:22
 46/61 anonim ***** válasza:
84%

11.

"Nem vagyok 10/10-es nő de azért elég jól nézek ki, megnéznek az utcán, bárhol fel tudok szedni mind a 10 ujjamra pasit szexelni, a munkahelyen, az utcán, tömegközlekedésen, a háztömbben ahol lakok, tényleg bárhol lenne lehetõség. De nem teszem mert sajnos a szexxel az a helyzet, hogy a pasik nagyon-nagyon kis százaléka csinálja jól"

Ja Én meg a magad fajtákkal jártam szarul: rohadt jól nézett ki a csaj de egy fapina volt meg is bántam hogy elhivtam lakásra, inkább szexeltem volna egy átlagos csajjal azok is sokkal jobbak!

okt. 3. 22:49
 47/61 anonim ***** válasza:
72%

Azért az üszkös lábú, rothadó fogú, összeszart hajléktalan és a kockahasú, magas, extrém jóképű adonisz között van pár kategória férfiak terén is, de valahogy itt csak ez a kettő létezik, ez azért elég furcsa.

A nőlnek könnyebb valamilyen kapcsolatot találnia hála a társkeresőknek ez tény, kár tagadni. Regisztrál, felrak pár képet és VÁLOGAT. Az, hogy szarul választ és az első pontban lerírt formát választja, legyen az ő dolga. De azért az átlag férfi aki jó eséllyel jobbra húzza a nőt, nem ilyen.

okt. 4. 06:10
 48/61 anonim ***** válasza:
81%

"Sz.ar, 0 empátiával rendelkező férfiakkal voltál."

Ez lehetséges. Talán ezért nem kéne random vadidegenekkel szexelni, hanem előtte kicsit kiismerni az illetőt. Ja, akkor máris nem egyéjszakásról beszélünk. Saját magaddal keveredtél ellentmondásba.

okt. 4. 14:04
 49/61 anonim ***** válasza:
81%

48.

ja!

és hogy tudod kiismerni hogy milyen lesz majd az ágyban?

milyen elő jeleket ismersz?

Nehogy magadban tartsd,.

okt. 4. 20:15
 50/61 anonim ***** válasza:
77%

Hát pont ez az, hogy egyéjszakásban sehogy.

Ha viszont randizol valakivel, és fontos vagy neki, akkor érdekli, hogy neked is jó legyen.

Számomra az, hogy valaki rossz az ágyban egyértelműen az önzőséget jelenti, amikor nem érdekli, hogy te mit szeretnél, csak saját magával foglalkozik. Azt meg ki lehet szűrni pár találkozás után.

okt. 5. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!