Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legnagyobb hátrány amitől nem tudnál eltekinteni és ezer off a férfi ?
22
Akkor én irreális elvarast teljesitettem, ugyanis nekem van sajat lakasom. (Nem, nem raktak alam) Ha nekem ment nőként, nehogy már egy pasinak ne menjen!
"Egy szakmunkás + érettségivel férfiként nem lehet nagyon 400 ezer nettónál többet keresni"
- Ezt nem vitatja senki, 😊 a jó hír, hogy bármikor tanulhatsz tovább! Javaslom az IT szektort. Szivesen! 🤞
A verseny szféra nem stabil állás, hanem a húsdaráló. Azért húsdaráló, mert többen vannak kevesebb helyre. Cserébe természetesen jobban fizet, de manapság tényleg túltermelés van diplomásból, amit a diplomás munkahelyek száma egyáltalán nem követ le. Szóval elég sokértelműek a válaszok.
Stabilitás kell-kockáztasson
Ne költsön rám-legyen pénze
Jó egyedül-valaki tegyen hozzá valamit az életemhez vagy nyújtsa szögre ugyan azt amit én....😅
27
Hozzánk nem kell diploma, csak nyelvtudas, minel tobb!!!
Az ilyen elvárásoknál sosincs odaírva, hogy hány évesen. Amikor 20 évesen utoljára ismerkedtem, nem volt szempont a lakás, vagy a fizetés. A diploma is csak annyira, hogy legyen legalább folyamatban. Az, hogy nálam legyen magasabb (én 168 vagyok, szóval nem megugorhatatlan), ne legyen 10+ évvel idősebb, ne legyen nagyon elhizva (pár plusz kiló nem számít) az viszont alap. A férjem sem keresett jól, nem volt kész a diplomája, 5 fiúval lakott együtt egy albiban amikor összejöttünk. Együtt építettünk fel mindent.
Ha most újra ismerkednem kellene, 30 körül, már elvarnék diplomát, legalább 500 nettót (nekem is van annyi), saját lakást vagy legalábbis jelentős megtakarítást, amivel közösen lehet valamit csinálni. 30 évesen már nem várnék senkire, amíg összekapja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!