Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legnagyobb hátrány amitől nem tudnál eltekinteni és ezer off a férfi ?
Ezek közül én nem tudnék csak egyet választani.
Túl nagy korkülönbség nem játszik, ha dagadt az se, mivel magas vagyok, így az alacsony sem.
Az egyetem nekem nem feltétel, ahogy a nyelvvizsga se, de azért egy alap angol igen.
Az hogy keveset keres szintén nem lesz jó, mert habár én se sokkal többet, de jut mindenre és voltam már olyan kapcsolatban ahol azért nem mentünk sehova, mert a másiknak nem tellett rá. Na ezt soha többet.
A lakás, autó nekem nem feltétel, csak az hogy külön lakjon, ezáltal ismerje az mivel jár, milyen teendőkkel, illetve a jogosítvány megléte.
Az hogy a szüleivel lakik nekem visszás, mert azt a benyomást kelti, hogy mindent is megcsinálnak helyette és ilyen kapcsolatom is volt, össze költözés után persze tőlem várta el az összes házimunkát. Úgyhogy, koszi, nem.
Az is off ha nem fejleszti magát, nem állandóan, de azért igénye legyen arra hogy ne egyhelyben toporogjon.
Rám költeni nem kell, mindig is magamnak fizettem mindent és ezután is magamnak fogom, persze az ajándékokkal(oda vissza) nincs bajom :D
Az hogy nincs nagy farka az nem gond, de az már igen ha tapasztalatlan vagy szűz. Én ennek a szöges ellentétje vagyok, nem működne.
6
Koszi a részletes választ! A hozzád hasonló nőkkel semmi közös nincs bennem. Total ellentét és ezért kizárt velük a ismerkedés is.
9
Megvan a jogos a felsorolt szempontok alapján válogatni. Mindenki azt vàr el amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!