Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jó vagy normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó vagy normális, ha valaki 50 körül lemond a párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Mielőtt mondanátok mi közöm, elárulom rólam van szó, nemet nem írok, mert félreértik.

Úgy érzem jól vagyok így egyedül, de nem tudom ha ez normàlis, nem kéne vágyjak társaságra, társra?

Nem vágyok már ilyesmire, csak hogy kényelmesen éljek, jókat főzzek, reggel igyam a finom eszpresszót csokival.

Bevallom, rossz emberekkel hozott össze a sors, pechem is volt, lehet ez az oka, vagy a korom?

Úgy érzem untat egy pasival csevegni, nem èrdekel a mondanivalója, nem érdekel semmi vele kapcsolatos, inkább egy recept.

Elváltam már règ, 15 éve, van egy felnőtt lányom.

Voltak azután rövidebb kapcsolataim, de őrültebbek, gonoszabbak és csóróbbak is voltak mint az ex férjem, tehát egyre inkább idiótákat és szadistákat szedtem össze, szerencsére mindnek vége, minden kapcsolatnak és olyan jó így!

szept. 29. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok elvált ismerősöm van 40 felett, és nagyjából mind ezt mondja, amit te. Ennyi idősen már nagyon nehéz párt keresni, az emberek sokat csalódtak, bizalmatlanok. Van család, van saját vagyon. A vagyont féltik, a gyerekek sok konfliktust hoznak. Alkalmazkodni meg egyre nehezebb, ahogy idősödünk. Szerintem én is így éreznék a helyükben.
szept. 29. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát én 27 évesen mondtam le végleg a kapcsolatról, szóval szerintem normális ha valaki 50-es korosztályban nem vágyik erre.
szept. 30. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Tökre rendben vagy szerintem.

Az 50-hez közelítek, van két kiskamasz gyerekem, elváltunk, összeraktam magam és fejest ugrottam a társkeresésbe. 2 éve találtam valakit, úgy érzem ő az igazi, nála jobb nő nem kell nekem ebben az életben.

Ha őt elveszítem, én befejeztem ezt a szarakodást. Ahogy mondod: reggel kávé éhgyomorra, reggeli közben belenézek egy podcastba, nyugisan elvégzem a melómat, majd otthon nekiállok annak, aminek épp kedvem van. Nem szól bele senki, nincs nyafogás, kitalált problémák felnagyítása, kritizálás. Úgy, ahogy nekem jó.

Habár megnézem a szép nagyfenekű nőket az autóból, de már nem vagyok nagy kan, és már nem ér annyit a rendszeres kamatyolás, hogy ezért bevállaljak egy nem hozzám illő nővel bármit is. Tudomásul veszem, hogy 50 felett már a nőknek sem fontos, hogy megbúbolják őket, akkor meg minek puncsoljak?

Egyedül is elvagyok, van hobbim, mellette horgászgatok is amatőr szinten,mi van, ha nem vár haza senki, amikor büdösen, halszagúan hazaérek? Semmi.

Ha nem lenne a párom velem, azt hiszem a szexen kívül mindent szívesebben csinálnék egyedül, mint bárki mással. A potencia meg egy kor felett elmúlik úgyis.

szept. 30. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!