Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért nem képes arra sem, hogy normálisan visszautasítsanak egy srácot aki nem tetszik nekik? Miért csinálják azt hogy simán csak eltűnnek és nem válaszolnak?
Férfiak, nők ezt csinálják.
Amúgy azért, mert nem akarnak megbántani.
Tőlem is tűntek már el, és én is tűntem már el.
Jobb ez így, mint megmondani neki, hogy "bocs, de nem jössz be". Lehet nem viselné jól.
"Miért csinálják azt hogy simán csak eltűnnek és nem válaszolnak?"
Általában azért, mert a legtöbb srác egyáltalán nem normális és szerintem könnyebb eltűnni, mint azzal szenvedni, hogy a másik fél nem fogja fel, hogy a NEM, az nem-et jelent.
Fogadd el, hogy az internet korában mindig is lesz ilyen. Akár férfi akár nő az illető.
Gondolom itt inkább arról van szó, hogy mindkét fél akarta eleinte, csak aztán valamelyik meggondolta magát, de ilyenkor nem jelzi ezt, csak felszívódik.
Én már az elején rákérdezek, hogy akar egyáltalán ismerkedni, vagy nem. Ha nem, akkor nem idegesítem nyilván!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!