Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogalmazzak társkeren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogalmazzak társkeren arrol hogy olyat keresek akivel ketten egyutt könnyebb mégha szexkapcs is, de ne aranyásónak higyjenek?

Figyelt kérdés

Elmult 2 exem oke nem húztak le, de ugy éltem veluk mintha senkim nem lenne mintha egyedul lennék. En fizetem az albit kaját ruhákat viszem a háztartást nem haladok a megtakaritással kitöréssel sem.

Igy felnőve önállo nőként már arra vágyom hogy tarsam legyen akivel konnyebb kinyögni az albit vagy megtakaritani vagy fejlodni valahova belead a kajába rezsibe megoszlanak a terhek. Amolyan csúnyán mindva megelhetési kapcsolatkereso vagyok.

Nem baj ha fuggetlen akar maradni esetleg csak laza baráti szexkapcs csak(tekintve hogy a 90%-uk nem alkalmas apának ferjnek házasságra se igy azt én se erőltetném. Egyedulállo anyasag is bele van nekem kalkulálva ha az egyik "barom" csalna elhagyna es válás lenne. A férfi nem előttem már leégett..)

De a hülyék mindenből azt látják hogy biztos aranyásó a nő.

En nem levenni akarom a pasikat és nem pr.sti lenni, hanem csak társat keresnék ahhoz hogy könnyebben guruljon a szekér tehát akinek ez szintén érdeke egy nővel az élet és nem a mamahotel vagy csak az ő önálló élete számit meg a magának kapart gesztenyéje, hanem társ.

Ketten egyutt egyként.

Mivel a legtöbb mégcsak nem is értőképes, ezt hogy lehetne adatlapra vagy csetelve 5-10 pasival mindnek egyszeruen röviden megfogalmazni hogy ne kelljen husszor körbemagyaráznom mint kb itt most?

#ketten könnyebb kapcsolat
szept. 29. 14:00
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Vagy egyutt toljuk a szekeret vagy húzzanak el ha csak szobanövenykednek.
szept. 29. 15:28
 22/57 anonim ***** válasza:
72%
Te keresel egy lakótárs szexkapcs kombó pqait. De ez távol áll a közös szekértolástól. Az egy normális párkapcsolatban van. Megértem h 2x caalódtál és nem akarsz ilyen kapcsolatot de ezt csak ott talalod meg.
szept. 29. 15:32
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
De nem kell egy szobában lennetek! Nyugodtan szobanövénykedhetnek a saját kis fészkükben.
szept. 29. 15:33
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
22. Pont ezt akartam írni, mint a 22-es. Milyen közös szekértolásról beszélsz egy laza, baráti szexkapcsolatban?
szept. 29. 15:36
 25/57 anonim ***** válasza:
74%
De miért várod azt, hogy egy férfi húzzon ki téged a rossz anyagi helyzetedből? Ne mástól várd az ellátmányt, teremtsd elő magad a pénzt a dolgaidra. Menj ki Ausztriába vagy Németországba takarítani vagy gyári munkára, és lesz pénzed, ne másra támaszkodj!
szept. 29. 15:55
 26/57 A kérdező kommentje:

Nem akarom magam egyedul érezni kapcsolatban!

Ha itt is értetlenek vannak, a társkertol majd mit várjak akkor?

Szexkapcsolatban is akkor vagyok csak benne ha értelme van. Amugymeg nincs ertelme hogy lekössem magam vele.(mivel nyilvanvaloan nem fogok szexelni 10 pasival egyszerre.)

szept. 29. 15:58
 27/57 A kérdező kommentje:
25 nekem nem az a kapcsolat hogy mindenki magának kaparja a gesztenyét! Ahhoz nekem nem kell kapcsolat! Hanem egyutt egyként. Mikor két ember egy csapat. En nem tudom, ez nem érthető mondat?
szept. 29. 15:59
 28/57 A kérdező kommentje:
Meg eddig is ebben éltem hogy mindenki maganak kaparja a gesztenyét. Na ezt fejeztem be!
szept. 29. 16:01
 29/57 anonim ***** válasza:
72%
De miért akarod, hogy más kaparja neked? Fordítsuk meg, kapard te másnak!
szept. 29. 16:26
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban is sokszor külön pénztárca van, nem megy már az a közösködés, mint régen nagyanyáink korában.
szept. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!