Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogalmazzam meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogalmazzam meg, hogy találtam valaki mást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés arra irányulna, hogy netes társkeresőn elkezdtünk ismerkedni egy lánnyal. Elég ritkán írt, naponta, többnaponta kb. És ahogy telt az idő, találtam valakit, akivel úgy érzem, hogy jobban összeillünk, találkoztunk már többet, és sokkal többet beszéltünk. És a korábban említett lánytól kaptam ma egy üzit, hogy hogy vagyok, ilyenek.

Szeretnék neki vissza írni, mert bunkóságnak tartanám, ha csak szimplán nem írnék neki vissza, de nem tudom mit is írjak bele konkrétan. Persze tudom, találtam mást, bocsi, de ha esetleg valaki már került ilyen helyzetbe, megosztaná a gondolatait?

24F

2016. jan. 8. 03:42
 1/6 anonim ***** válasza:

És szerencsére nem csak akkora tahók vannak a világon,mint az 56%-os...

Sztem fölösleges ezt direktbe közölni!

Nem is találkoztatok,néha írtok,én nem kötném az orrára.

Nem lehetsz annyira fontos,ha csak napok múlva ír neked.

2016. jan. 8. 07:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szívódj fel és kèsz.

Nem kell ezt olyan komolyan venni.

35/n

2016. jan. 8. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:
esetlen megírhatod, hogy azóta találkoztál valaki mással.
2016. jan. 8. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia [név]!

Köszi, jól vagyok. [Ilyen napom volt] [Ez történt mostanában].

Veled mi újság? Remélem találsz magadnak párt az oldalon.

Üdv [Név]

2016. jan. 8. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Írd, hogy jól vagy, mert alakul a kapcsolat egy kedves lánnyal. Egyébként nem tudom mit félsz... Ritkán írt. Ha kellettél volna neki, akkor napi szinten kommunikáltatok volna. Szerintem számára te vagy a szamár arra az esetre, ha nincs ló.

20/L

2016. jan. 8. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne irj nekk semmit. Le leszek pontozva, de en is "eltunok", ha nem erdekel a pali...
2016. jan. 11. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!