Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők igazából érdekeltek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igazából érdekeltek az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Eredetileg ez úgy kéne működjön, hogy a nő és a férfi is abban érdekelt, hogy alakuljon ki kapcsolat köztük. Így a férfi meg kell próbáljon udvarolni, de a nőnek is kell ezt fogadni. Viszont így a mai világban úgy tűnik a nőket már nem érdekli az ismerkedés, elkönyvelték, hogy a férfiak rosszak, hagyják őket szépen békén. Én mindig azzal az alapállással közelítek a lányokhoz, hogy biztos úgysem akarnak semmiféle kapcsolódást, de azért legalább váltsunk pár jó szót, mint két ember. Aztán van mikor jobban sikerül, én is meglepődöm, de ha jól érezzük is magunkat csak baráti szintűnek tűnik az egész.

szept. 24. 18:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
20%

"Nem rosszak a férfiak. Csak kihaltak."

Nagyszerű kifakadás volt, de még mindig az a probléma, hogyha valakinek nincs hozzáférése valamihez, akkor miért gondolja azt, hogy nem is létezik?

Elhiszem, hogy könnyebb így megmagyarázni azt valakinek, hogy miért van egyedül, de hogy számol el azokkal a párokkal, akik elégedettek a saját kapcsolatukkal?

szept. 25. 09:21
 32/59 anonim ***** válasza:
75%

Tehát ha nem akarok a férjem tulajdona lenni, akit lehet ütni-verni, erőszakolni, és teljes kiszolgáltatottságban tengetni a tyúkszaros életem, mielőtt 40 évesen elvisz a gyermekágyi láz, akkor tűrjem, hogy a pasim megcsal, elhagy, xarba se néz, és a szexen kívül semmit se tud nyújtani.

Bámulatos. Tényleg, hogy tudtam eddig férfi nélkül élni...?

szept. 25. 09:31
 33/59 anonim ***** válasza:
11%
#34 A férfiakat miért csak erőszakkal és a nők megalázásával tudod összekötni? Először ezen kéne elgondolkoznod.
szept. 25. 09:35
 34/59 anonim ***** válasza:
90%

Jó, hogy leírtam ezek én is, így végre volt honnan kimásolni. Gratulálok.

Nem ismerem, akiről írsz. A Pick me girl szerintem az, aki rettentően szeretne megfelelni annak a képnek, hogy mire vágynak a férfiak. Fizet meg felezget, miközben egyszerre akar konyhatündér és szexbaba is lenni, de azért öntudatos nő is, akire nem kell költeni, ő ugyan nem gold digger. Aki nem vár el semmit, de közben ezerrel teper, mert ha vért izzad, akkor biztosan elég jó lesz, hogy a pasi ne hagyja el, ne csalja meg.

Ők általában tényleg kapcsolatban vannak. Hívhatjuk egyszerűen kapcsolatfüggönek is, de az is más.

Ők azok, akik mellett boldog a férfi, miközben a nő a család és a férj csicskája, aztán őt hagyják ott egy fiatal, új cuniért, mert azt X évesen sajnos nem tudja biztosítani. Ő meg évekig magában keresi a hibát, miközben a gyerekeinek adagolja, hogy apuka jó ember, csak most épp xarik a fejükre.

szept. 25. 09:38
 35/59 anonim ***** válasza:
75%

Az első 1-2 évben elégedettek, esetleg. De nem sok 10+ éves párkapcsolatot láttam, ahol MINDKÉT fél elégedett. Csak olyat, ahol a férj elégedett, a nő meg széthajtja magát, és cserébe annyit nyer, hogy nem hagyja el. Max néha megcsalja, de aludni meg enni hazajár.

szept. 25. 09:41
 36/59 anonim ***** válasza:
43%

#36 igyekeztem nem szóról szóra ugyanazt írni, de sejtettem, hogy koppintásnak fogod tekinteni és nem annak, hogy sokan tényleg szeretnénk ezeket megadni a párunknak (ha lenne).

Én sajnos a Pearlön keresztül hallottam erről a kifejezésről.

Mindenesetre amit leirtál az nem az amire vágyom. Nem rabszolgára vágyom, hanem társra, nem egy lyuk kell ahova üríthetek, hanem kölcsönös örömszerzés.

Nem kell nekem a felezgetés sem.

Persze tudom, most biztos azt hiszed én abban a reményben írom ezeket, hogy hátha beléd üríthetek, mert már többet nem nézel ki a férfiakból.

Én sajnálom, hogy ha csak ilyen egyedeket fogtál és a barátnőidtől is csak ilyen tapasztalatokat hallottál.

De akkor is általánosítasz, nem vagyok ilyen és sok más férfi sem. És eléggé lehangoló ezt olvasni...

szept. 25. 10:46
 37/59 anonim ***** válasza:
72%

"De ha pl a te vibrátorod képes téged egy stresszes nap után szorosan átölelni, gyengéden simogatni, a füledbe súgni, hogy minden rendben lesz, akkor sajnos tényleg nincs szükséged ránk."

De ilyen férfi nincs. És a férfiak maguk mondják ki. Hogy nekik nem mennek az érzelmek, nekik csak pina kell meg kaja. Férfi nem fog vigasztalni, gondoskodni rólad, vagy hozzádérni anélkül, hogy meg akarna dugni. Pont ez a lényeg.

Az online terek elterjedése rossz, mert álnév mögül az emberek leírják a valóságot. De ez benne a jó is, mert ha tudod, hogy a valóság rossz, és nem hitegeted magad, könnyebb az egyedüllét.

Amikor olyat olvasok egy fórumon, hogy (bocsánat) minden férfi arra vágyik, hogy a spermáját szanaszét kenje a nőn, mert az a totális elfogadás, akkor baromi szomorú leszek, mert egy ilyen fszságon múlhat a kapcsolat, másrészt meg megnyugszom, hisz én ezt nem akarom.

27-essel én azért nem értek egyet, mert nem akarok gyereket, így nekem fontos, hogy a másik értse, hogy nem leszek otthon a kis tündérke, aki mindent megcsinál, mert kifizetett egy kávét. Nekem fontos, hogy mint eddig mindig, a saját dolgomat fizessem magamnak. Ettől nem kéne a férfiaknak kihalniuk.

szept. 25. 11:29
 38/59 anonim ***** válasza:
81%

#39 szóval azt állítod, hogy én nem létezem? :)

Gyakran érzem azt, hogy bárcsak ez lenne a helyzet, de nagyon is létezem és ha lenne kinek, megadnám azt amiket felsoroltam.

Sokszor az is nagyon hiányzik hogy én is megkapjam ugyanezt.

szept. 25. 12:06
 39/59 anonim ***** válasza:
88%
Ha nagyon sok nőnek van rossz tapasztalata, és a normális férfi ritkább, mint a fehér holló, az még mindig nem a nők hibája.
szept. 25. 12:32
 40/59 anonim ***** válasza:
71%

40, nem állítom, hogy nem létezel, de egyrészt magadról csak a szépet fogod mondani, másrészt 1 férfival a "nők" nem mennek sokra.

És ez még mindig csak egy dolog, amiben stimmelni kéne.

szept. 25. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!