Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők igazából érdekeltek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igazából érdekeltek az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Eredetileg ez úgy kéne működjön, hogy a nő és a férfi is abban érdekelt, hogy alakuljon ki kapcsolat köztük. Így a férfi meg kell próbáljon udvarolni, de a nőnek is kell ezt fogadni. Viszont így a mai világban úgy tűnik a nőket már nem érdekli az ismerkedés, elkönyvelték, hogy a férfiak rosszak, hagyják őket szépen békén. Én mindig azzal az alapállással közelítek a lányokhoz, hogy biztos úgysem akarnak semmiféle kapcsolódást, de azért legalább váltsunk pár jó szót, mint két ember. Aztán van mikor jobban sikerül, én is meglepődöm, de ha jól érezzük is magunkat csak baráti szintűnek tűnik az egész.

szept. 24. 18:28
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
25%

Minden ember mást keres, de éppen olyanról van szó, aki a válasza alapján senkit sem keres. Függetlenül attól, hogy mit tud nyújtani egy férfi. Akkor miért is kérdés ez?

Vagy neki senki, egy lélek sem felel meg.

Vagy valamiért következetesen (esetleg okkal) elkerülik azok, akikre neki lenne igénye.

Szólj, ha látsz más változatot.

Ez szépen egybecseng a kérdező sirámával, hogy a nők szerint a férfiak rosszak, és a nők nem akarnak kapcsolatot.

A két gondolat egy tőről fakad.

Ehhez képest egy rakás nő és férfi van, aki vágyik egymásra, kapcsolatba kerül, és összeköti az életét. Ez a valóság.

szept. 24. 23:02
 22/59 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem az jött le a válaszából, hogy senkit nem keres, azt értettem, amit mondott, hogy nem tudna egy férfi pluszt adni neki. Hogy ez amiatt van, mert olyan dolgokat vár el, vagy mert a férfiak nem akarják megadni, ez már csak találgatás.

De én minden rosszindulat nélkül ugyanezt kérdeztem volna. Miben lenne most jobb az életem, ha itt lenne egy férfi? Hogy ha a kérdező szeretne társat, akkor ezt meg kéne tudnia válaszolni.

Amúgy én nem látom ennyire Disneysen a dolgot, szerintem a legtöbben nem vágynak egymásra, csak nem engedhetnek meg maguknak jobbat. De ha jönne más, azonnal lépnének a kapcsolatból.

szept. 25. 00:11
 23/59 anonim ***** válasza:
68%

9

Akkor ne is akarjon kapcsolatot (akinek nem fontos a másik félnek az élete). Erről szólna a lényeg.

Ma már ha 1 + 1 < 2, akkor nem kell kapcsolat (egy nőnek legalábbis nem).

szept. 25. 06:48
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

"A nok egy ujjal is siman ki tudjak elegiteni magukat, amire a ferfiak keptelenek."

És akkor hol vannak még a nők részére való szexuális kütyük, nem igaz?

szept. 25. 06:50
 25/59 anonim ***** válasza:
75%

Arra senki sem tudott válaszolni, hogy mit tud nyújtani egy férfi.

F.szt. Hát, ez őszintén szólva édeskevés, egy jobb vibrátor többet tud.

Ilyeneket senki sem vetett fel, hogy szerelmet, szeretetet, családot, biztonságot, megértést, romantikus perceket, gyengédséget, vad szexet, baratságot, társaságot, stb, stb, stb.

Mert a mai pasik csak pasik, nem férfiak. Nem akarnak gyereket, házasságot, együttélés során olyanok, mint egy neveletlen kamaszgyerek. A hűség legjobb esetben pár évre szól, de többnyire addig sem. Egyedül a szexet keresik, azt is csak a saját örömükre. Közben azt lesik, hogy van-e esély egy jobb csajra, legalább egy menetre. Semmiben sem lehet rájuk számítani, sem érzelmileg, sem anyagilag. Annyira kotlanak az utolsó filléren is, hogy a többség simán átmegy kihasználásba. A sok hülye Pick me girl meg bizonygatja is, hogy őt aztán első randin se kell meghívni, még el is tartja a pasit meg az egész családot, ha kell. Utána meg jön sírni, hogy a pasinak gyűlik a pénze, ő meg valahogy a tartalékait is felélte, miközben az ő lakásában élnek.

Nem rosszak a férfiak. Csak kihaltak. A pasik se rosszak (mind), csak most szereptévesztésben van egy egész generáció. A nőknek meg kellett tanulni, hogy felneveljék egyedül a gyereket, eltartsák a családot, fiatalon megteremtsék saját maguknak az otthont, erősnek és minden szempontból függetlennek kell lenniük. Megtanulták, hogy ne számítsanak senkire, nem támaszkodhatnak másra soha, semmilyen szempontból.

Közben a pasik elpuhultak. A vágyaik meg az elvárások az egekben, felelősséget vállalni nem is akarnak, és álmaik nője úgy gondoskodik róluk, mint az anyjuk, miközben úgy néz ki, mint a kedvenc karakterük, és úgy ugrál az ágyban, mint egy profi prostituált. Cserébe pár hónapig nem dugják másba, fizetik a rezsi felét, amiért oltári hálásnak kell lenni, meg heti kétszer elmosogat és leviszi a szemetet.

Big deal.

Közben egyre több nő látja a saját szemével, hogy aki gyereket vállalt, az életre csapdába esett, a párkapcsolatban élő nők leharcoltak, kimerültek, a kapcsolatok többsége egy rakás xar lesz 2-3 év után, és valahogy mindig az a nőismerős él boldogan, akinek se pasija, se gyereke.

A kérdésre válaszolva: pontosan így van. A nők már nem motiváltak, hogy kapcsolatban legyenek.

Néha történtik olyan baleset, hogy beleszeretnek valakibe, azt hiszik, hogy ők lesznek a kivételek, és megtalálta azt a férfit, aki érdemes rá. Aztán 2-3 év, már ha egyáltalán, és kezdődik a sírás.

De ez után még kevésbé lesz motivált, hogy keresse a lehetőséget egy párkapcsolatra.

Például ezért nincs nő társkeresőn.

szept. 25. 07:07
 26/59 anonim ***** válasza:
63%
27# es tökéletesen összefoglalta, némi negatív érzelemmel, de nagyjából objektívan. Mondom ezt úgy, hogy férjnél vagyok 30 éve, nőként, és az én párom még a többi felhozatalhoz képest rendben van.
szept. 25. 08:10
 27/59 anonim ***** válasza:
21%

Igaza van a 27 esnek roviden en is ezt irtam korabban

27 azert elfogult nem kicsit, mert a nok se jobbak semmivel sem

szept. 25. 08:16
 28/59 anonim ***** válasza:
53%
28# as vagyok Egy dologgal kiegészíteném az előző hozzászólásom, mert még egyszer elolvastam a 27# est. Az én környezetemben sok nőnek nincs gyereke, 50 körüli vagyok ezek volt osztálytársak,gyermekkori barátok, tehát jó eséllyel már nem is lesz.Lehet a mai fiatal nők már boldogok lesznek, ha nem lesz gyerekük, de az én generációmban ezek a nők talán ezt az egyet élik meg tragédiaként, változóan több kevesebb elfogadással, de azt mondhatom szinte mindegyik barátnőm megbánta, hogy nem lett gyereke, még az is aki 30-40 éves korunkban állította mennyire nem bírja a gyerekeket.
szept. 25. 08:27
 29/59 anonim ***** válasza:
52%

#27 mit tudunk nyújtani a farkunkon kívűl? Szeretet, törődést, támogatást jóban, rosszban, otthon munkamegosztást. Csak, hogy néhány dolgot említsek.

De ha pl a te vibrátorod képes téged egy stresszes nap után szorosan átölelni, gyengéden simogatni, a füledbe súgni, hogy minden rendben lesz, akkor sajnos tényleg nincs szükséged ránk.

Sok nő sem szeretne gyereket, házasságot, akkor ők csak "csajok"? Vagy csak férfiak esetén elitélendő?

A "pick me girl" alatt a Pearl Davisre és hasonló nőkre gondolsz? Javaslom kerüld azokat az agyrákot okozó videókat. A kamerák előtt a tipikus modern női rossz sztereotípiákat sorolgatják, hogy a sok kétségbeesett férfiakat csábítsák a csatornáikhoz és bezsebeljék a sok pénzt. Privátban meg ugyanazt csinálják mint amikért megszólják a nőtársaikat.

Én sajnálom, ha eddig csak önző, lusta rohadékokat fogtál ki, de mind vagyunk ilyenek.

És igen, sokan el vagyunk veszve, a modern világban nem jó férfinak születni. Mindenhonnan ömlik a propaganda, hogy nincs már ránk semmi szükség.

Lehetnél egy picit együttérző. Persze megértem, hogy akinek nem vagy a helyében azt nem tudod teljesen megérteni.

szept. 25. 09:07
 30/59 anonim ***** válasza:
13%

#27 Régen talán jobb volt? Nem a férfiak akarták kiharcolni azt a fene nagy egyenlőséget. Ja, hogy az egyenlőségnek vannak nem várt mellékhatásai is, ami már nem tetszik minden modernkori nőnek?

Elárulom, hogy a korszellem változása nem úgy működik, hogy szépen kiválogatjuk azt, ami a múltban jó volt, a többit meg önhatalmúlag leselejtezzük. Nyilván ez egy nagyon profi megoldás lenne, csak hát a fránya egymásra épülő kölcsönhatások miatt ez elméleten kívül nem lehetséges. Ezt meg vagy képes valaki belátni, vagy élete végéig duzzoghat magában, amit persze úgy fog előadni, hogy „számára jobban megéri az egyedüllét”.

A további meglátásoddal meg azért nem értek egyet, mert manapság már férfiak is úgymond rá vannak kényszerítve, hogy ellássák ugyanazokat a feladatokat, mint amiket a nők a régmúltban csináltak. Ez alól persze a mai napig elegáns kivételt képeznek az újgazdagok, akiknél még a nő se fog főzni, mosni, takarítani, mert van személyzet, akit azért fizetnek, hogy ezt ellássa. Persze amelyik nő a latinos herceget várja a fehér bömösben, az gondoljon bele abba is, hogy ott bizony nem elég csak szépnek lenni.

Összegezve nem tudom, hogy mi a problémád. :,D

szept. 25. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!