Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfi passzol egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi passzol egy 32 éves budapesti biológia-kémia tanárnőhöz?

Figyelt kérdés

szept. 24. 12:22
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

19-es ha sokmindenkit ismer akkor miért nincs párja? Azt írja nem túl társasági. Szóval nem tudom már mit higgyek.

De az tuti hogy magasan a léc.

szept. 24. 13:23
 22/58 anonim ***** válasza:
46%
Túl sokat gondolkozol ahelyett, hogy körülnéznél, és ismerkednél azzal, aki tetszik.
szept. 24. 13:25
 23/58 anonim ***** válasza:
58%
A férfiaknál van alacsonyan a színvonal, cucu.
 24/58 anonim ***** válasza:
30%
Legalább azt kérdezd meg szegényt hogy szereti e a szakmáját és mit szeret benne. 18 évesen marhára nem lehet egyedül megalapozottan dönteni a pályaválasztásról, és utána nehéz váltani. Ne foglalkozz már ennyit a munkájával.
 25/58 anonim ***** válasza:
68%

"ha sokmindenkit ismer akkor miért nincs párja?"

Mert nem akar? Hogy jön ez logikusan, hogy ha sok embert ismer, akkor muszáj kapcsolatban lennie?

szept. 24. 13:26
 26/58 anonim ***** válasza:
57%

"Elég nehéz így belőni sajnos. Valszeg a végén valami 190 magas vállalkozó lesz a befutó mert vele lett meg a "kémia"..."

Azért írtam, hogy egy csomó olyan példát tudok, hogy nem pénzes férfit választott egy tanárnő. Nálunk a családban, ismerősi körben vagy akár a volt tanáraimat megnézve csomó tanár-tanár pár volt. Tuti a pénz miatt vannak együtt... :D

"Senki nem akarja lejáratni, az esélyeimet latolgatom hogy van e esélyem egy ilyen nőnél."

Ezzel a gondolkodással nehezen...

szept. 24. 13:26
 27/58 anonim ***** válasza:
57%

#20 Pont ez a baj! Az általánosítás! Ami marha könnyű, ezért utálom. És igen, magamra is veszem kicsit. Soha nem tettem magasra a lécet, aki megfogott, azzal voltam.

#18. Már a #8-as válaszomban is megírtam, hogy van esély mindig mindenre.

szept. 24. 13:27
 28/58 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy én leszek nála a befutó de a tanár-tanár párok egy okból vannak együtt: a munkahely miatt.

Régen ( és még manapság is azért ) eléggé előfordul hogy a két nem, így ismerkedik meg: munkahelyen. Szüleim is tanár házaspár, munkahelyről.

Szóval nem feltétlen csak tanár lehet együtt tanárral.

Amúgy biztos nincs nála esélyem de leírni sem akarom csak azért mert magasabb státuszban van.

szept. 24. 13:30
 29/58 anonim ***** válasza:
29%

"Pont ez a baj! Az általánosítás!"

te talán nem tudnál felsorolni egy hosszú listát, hogy kikkel nem kezdenél? mondok elfogadottabb példákat: büntetett előélet? nyolc általános végzettség? kisebbségi származás? bevándorló múlt? jöhet bármelyik? ez talán nem általánosítás?

az a helyzet, hogy általánosítás nélkül nem lehet élni. ezért vagy azért kialakul az ember fejében egy szabályszerűség, és egyszerűen túl rövid az élet ahhoz, hogy nekiállj mindenkit egyenként megismerni, hogy esetleg ő lesz-e rá a kivétel.

szept. 24. 13:35
 30/58 anonim ***** válasza:
42%

#28 Csak mert az életed felét a munkahelyeden töltöd, ezért adott lehet a szitu.

Ahogy nálam is. Ott ismerkedtünk meg, de nem azonos a munkakörünk. A lelkivilágunk, stílusunk igen, valószínűleg ezért is kapcsolódtunk össze.

#27 vagyok meg az előtte lévők

szept. 24. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!