Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha előbb jönnék össze egy transzival, mint egy gyerekes anyukával?
Valahogy viszolygok a gyerekes anyukáktól. Bármennyire szeretnék, nem tudok másra gondolni, minthogy a kisgyereken keresztül a biológiai apa génkészlete felkacag, hogy simázva van neki az evolúciós folytonosság, mindezt a jóléti társadalom adófizetőinek köszönhetően.
Lehet bármilyen nímand, tanulatlan suttyó vagy társadalmon kívül álló senkiházi, akkor is, elég ha fiatalon teherbe ejtett egy olyan nőt, aki kelendő a húspiacon, garantálva van az utódai jövője.
Jobb esetben akár ELTE/Corvinus színvonalon, csak mert a biológiai anya másodszor már jól választott.
Nem tudok ettől elvonatkoztatni és nagyon kellemetlen.
Mivel a transzi az férfi nem nő hanem férfi így nem is az hogy gáz csupán annyi hogy nemheteró vagy akkor.
Ertem egyébként az álláspontod viszont nem minden nő a fent leírtak miatt egyedülálló anya.
Biszex vagy ezek szerint.
Nekem heteroként a transz kizárva
Jobban jársz az biztos.
A legtöbb gyerekes anyánál egy pasi is jobb. Főleg ha kicsi a gyerek. Csak a gond van vele.
#7 ez a pontos helyzet.
Először jön munka, dolgozni kell
Aztán jön a gyerek mert anya
(Háztartás, foglalkozás, együtt idő stb
Aztán jön a nő a barát a saját idő szórakozás. Ha szerencséd van itt már esetleg beférsz a keretbe.
És legvégül jössz te, esetleg szex. De persze ha te épp akkor nem érsz rá vagy nem ugrasz akkor egy megbízhatatlan egoista bunkó vagy.
Pontosan így jártam én is most, 2 hetente néhány óra lett volna a "kapcsolat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!