Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom transzival?
Figyelt kérdés
Milyen volt az első alkalom transzival? Sose voltam de izgat a dolog, ugyanakkor tsrtok is tőle. Nem tudom hogyan reagálom le a helyszínen. Hogy érzem magam. Mit csináltatok az első alkalommal? Olyan volt amilyennek vártátok?2024. ápr. 24. 11:02
1/7 anonim válasza:
Nekem csalodas volt az első, rosszul valasztottam
2/7 anonim válasza:
Az első kicsit nekem is csalódás volt, de ő csak CD volt. Az első transz élményem a mai napig a legnagyobb elélvezést adta.. :) próbáld ki nem bánod meg!
3/7 anonim válasza:
Nekem egészen jó sőt szexi, elég betegesen taliztunk mert én nem voltam jól, megnyugtatott hogy mindenre oda figyel mivel asztmás vagyok illetve pollen virágzás miatt fulladtam, borzalmas szexin 15 p újraélesztési és lelegeztetesi szimuláció mutatott be többit nem is kell mondanom ;)
4/7 anonim válasza:
Nekem is csalodás volt.
Igénytelen volt a "csajszi" pedig sok jó értékelést kapott.
Szörös volt lába.
A keco egy nem lepukkant de garzon. Nem volt intim baszohely.
Kértem,hogy ruhában legyen,elfelejtette.
És nagyon görbe volt a farka.
5/7 anonim válasza:
Volt több is. Kva jo volt. Nehéz talàlni, bàr vannak fizetős pöcsösök is. Jópàrat dugtam màr...
6/7 anonim válasza:
Szia. Megvalosult? Engem is izgat a dolog és kíváncsi lennèk a részletekre😁🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!