Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek, hogy megbántátok több alkalom után pasival a kalandot és nem is lett folytatás? F
Két ilyen eset volt az életemben. Ötvenes férfiként volt egy 36, később egy 38 évessel "kalandom".
Nősök voltak, de mind a kettő már az első találkozásnál,úgy rám vetette magát,hogy szinte levegőt sem kaptam.Ők passzívak voltak.
És láss csodát,ahogy elélveztek,egyből előjött a nagy,megbánós bűntudat.A 36 éves elbőgte magát,közben nézegette az esküvői képüket.Mindezt meztelenül, a padlón ülve.
A 38 éves háromgyerekes pedig egy hétre eltűnt,majd írt egy emailt,hogy olyan jó volt neki,hogy ettől "lefagyott" ,nem tudja kezelni és elköszönt.
Akkor bosszantott, de már ha eszembe jut akkor nevetek az egészen :)
4# Akkor még nem voltál együtt senkivel?
3# De ő többször csinalta velem...és most nem tudom miért elutasító.
Kérdezd meg tőle,de valószínű,hogy lelkiismereti gond lehet.Nem veled,hanem saját magával !
3-as
Szinte egyikkel se folytattam, akikkel csináltam, mivel nem volt összhang, sajnos. Nem több alkalom után, hanem egy eset után már. Illetve volt egy, aki nagyon bejött, de ő orál után eltűnt, a többi imádta, ahogy szopok, de nekem nem jöttek be végül is, érzelmileg. Volt olyan kivétel, hogy kétszer találkoztam egy pasival, mire végleg kihagytam az életemből.
Magát a szopást imádom, és minden esetben isteni érzés volt szopnom őket. A személyükkel volt gondom.
Pedig nem vagyok válogatós. Pasiknál külsőleg végképp nem vagyok válogatós. Egyszerűen annyira idegenszerű volt a viselkedésük, lelkületük... Kivéve egy, aki eltűnt viszont... Pedig a többségük rendes volt. Csak egyszerűen hidegen hagytak érzelmileg, sajnos.
Nekem nem párkapcsolat kell pasival, és nem romantika, hanem érzelmi összhang ahhoz, hogy összejárjak vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!