Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megijedtek a nagyon szép és okos nőktől? Ezeknek a nőknek nehezebb párt találni?
Pasi vagyok, beszélgetek egy 30-hoz közelítő csajjal, akinek PhD-je van és úgy néz ki, mint egy modell, annyira sportos és jó a genetijáka. Nekem csak egy Bsc-m van, arcra átlagos vagyok, fizikailag izmos (évek óta sportolok, kondizok) magas, de mégis alulképzettnek és nem elég jól kinézőnek érzem magam ehez a nőhöz.
Tényleg a bárkit megkaphat kategória, biztos millió jelentkező lehet nála. Nehéz ezeknek a nőknek, pl szűrni? Sok pasi meghátrál?
"nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy nincs rájuk szükség! Ez nem beképzeltség?"
Nem, ez egészséges önbizalom. Tudom hogy csak hírből ismered, mert neked nincs, ellenben a kisebbségi komplexussal.
De ha egy nő tudja magáról hogy el tudja tartani magát férfi nélkül is, hova tovább még akár merészelheti élvezni is az életet, az nem beképzeltség. Én inkább azt tartom szánalmasnak amikor egy nő anyagilag függ a férfitől, de tudom hogy vannak pasik akik erre izgulnak mert így kiélhetik azt a nem létező kis hatalmukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!