Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megijedtek a nagyon szép és okos nőktől? Ezeknek a nőknek nehezebb párt találni?
Pasi vagyok, beszélgetek egy 30-hoz közelítő csajjal, akinek PhD-je van és úgy néz ki, mint egy modell, annyira sportos és jó a genetijáka. Nekem csak egy Bsc-m van, arcra átlagos vagyok, fizikailag izmos (évek óta sportolok, kondizok) magas, de mégis alulképzettnek és nem elég jól kinézőnek érzem magam ehez a nőhöz.
Tényleg a bárkit megkaphat kategória, biztos millió jelentkező lehet nála. Nehéz ezeknek a nőknek, pl szűrni? Sok pasi meghátrál?
Igen, sajnos a férfinak kell az, hogy a nő felnézzen rá. Hogy a férfi érezze azt, hogy ő az értékesebb.
😂😂😂🤡 jjjezusom
Ne haragudjatok,de én a tízes vàlaszoló véleményét osztom!
Tényleg azok az úgymond jó csajok maradnak hosszú távon parlagon,akik belül hisztis kishercegnők maradtak, képtelenek felnőni és egy pszichológus meggazdagodna a mentàlis problémáikból.A többi csak rizsa-írom ezt nőként.😎
Ilyen nő vagyok. Logisztikai diplomás, 2 nyelven beszélő, jól kommunikáló, mások által csinosnak és szépnek mondott 29 éves nő.
Rengetegszer látom, hogy a férfiak nem mernek megkörnyékezni, csak zavarban vannak a közelemben. Igen, megijednek az ilyenektől a férfiak, mert a legtöbbnek csorbul az önbecsülése, letöri az egóját, hogy a nő is úgymond nyeregben van hozzájuk képest. (Várom a lepontozást! De az elmúlt kb 2 evben tobb férfival is ahogy ismerkedtem, nem tetszett nekik hogy teljes mértékben a saját lábamon állok és lényegében nélküle is teljes lenne az életem). Egyébként csak annyit várnék el egy pasitól, amit én is nyújtani tudok: jó szex, jól főzök, jó partner vagyok, megértő, vicces, jól keresek, nem vagyok elhízva. Mégis borzasztó nehéz így is a párkeresés, az egész világ amúgy is kifordult magából.
Na de a kérdésre a válasz:
Igen, megijednek. Vannak orvos és mérnök barátnőim. Ugyanezekkel a problémákkal küzdenek. Egyszerűen a férfiak többsége nem tud mit kezdeni egy "nem elveszett" nővel, ergo aki nem szorul segítségre.
Kicsit olyasminek tűnik a kérdés, mintha a kérdező beakarná magának magyarázni, hogy "nem ronda vagyok, hanem okos és szép, ezért nem akar senki se velem lenni, mert félnek!"
Ez kb. az itteni incelkérdések alapja is, hogy a kérdező igyekszik magát meggyőzni valami baromságról, mert a valóság fájdalmasabb volna.
#14 nálam nem arról van szó, hogy jobbnak kell éreznem magam a nőnél, különben nem tudnék vonzódni hozzá. Én vonzónak tartom ha egy nő, tanult és intelligens.
Igazából mindig a nálam okosabb nőkbe szerettem bele.
A probléma az, hogy a nők jellemzően felfelé választanak. Akármennyire csábító számomra egy olyan nő mint te is, akármennyire szeretném elhívni randizni, nem mernék próbálkozni, meg lennék róla győződve, hogy el lennék utasítva. Azt gondolnám, hogy úgyis foglaltak vagyok, vagy csak sorba állnak nálatok a sikeres üzletemberek.
u.i.: nem pontoztalak le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!