Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek nagyon vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek nagyon vonzó a felszínes lányok számára?

Figyelt kérdés

szept. 23. 10:21
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Dolgozom van befektetésem megtakarításom, vagyon alapján semmi gond velem.
szept. 23. 21:05
 22/30 anonim ***** válasza:
55%
Agyilag viszont van
szept. 23. 21:13
 23/30 anonim ***** válasza:
36%

De még mennyi...

Egyébként ha a Magyar értelmező kéziszótárban ha kikeresném a "felszínesség" kifejezést, tuti a te fotóddal lenne szemléltetve. Látod te, hogy miket fogalmazol meg? :D Elkeserítő... :D

Na de járjál sikerrel, viszontlátás'

szept. 23. 21:47
 24/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, nincs tökéletes ember, nincs elég idő hogy mindenben fejlesze magát vki. Nekem hihetetlen hogy a tökéletes a lány belsőre, rendkivül intelligens, ez is az is minden is, meg gyönyörű is. Ez mese vagy elképesztően ritka
szept. 23. 22:00
 25/30 A kérdező kommentje:

Példának okáért, volt egy nagyon házias rengeteget dolgozó segítő lány a szüleinek, aztán smink nélkül jelent meg majd borzas hajban, ne haragudjak mert segített apjának és nem volt ideje kikenni magát. Hol érdekelne egy ilyen lány, meg amúgy is mondta nem is jellemző rá. Hát olyan csúnya átlagon aluli arca is volt, meg a ruha sem divatos. Nem nőies.

De csomó ilyen volt, egy ilyennel mégis mit érek semmit

szept. 23. 22:02
 26/30 A kérdező kommentje:

Vagy olyan is volt aki sokat dolgozik vagy tanul, megintcsak elhanyagolt külső.

Ezekkel sem érek semmit

szept. 23. 22:03
 27/30 anonim ***** válasza:
55%
Az azért kemény... :D Na nekem azért kicsit más az értékrendem. A tiédtől viszont most eléggé forog a gyomrom, és kib@szottul szánalmasnak tartom. Amit most ide leírtál, attól rohadtul szekunder szégyenérzetem támadt :D De bánja f@szom igazából, te dolgod. Én semmilyen lány helyében nem állnék veled szóba, az biztos.
szept. 23. 22:22
 28/30 A kérdező kommentje:

Lehet bunkón fogalmaztam de hidd el hogy csúnyácska, átlagon aluli szépségű arccal rendelkeztek.

Nagyon kedvesek, nagyon rendesek jó emberek de sajnos ez nem elég vonzalomhoz (és az egyikkel később összefutottam nem talált senkit természetesen csak kihasználták és mondta életre elég volt férfiakból neki)

Én külsőből nem tudok engedni, inkább legyen hisztis nagyképü lusta elviselem szeretem ha szép.

szept. 23. 22:34
 29/30 Senior Séf ***** válasza:
Mi a ménkűt akarsz felszínes lányokkal? Nem jobb olyan lány, akire felnézel, akit tisztelsz és szeretsz? Aki mellett te magad is jobb emberré válsz?
szept. 30. 16:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Na mizu? Sikerült végül az igényeidnek megfelelő üresfejű ostoba p1cs4t találni, ami nem baj, ha amúgy qrvajól néz ki?
okt. 12. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!